Sanatate si inrgijire cu produse naturale romanesti de la Faunus Plant

Ca de fiecare dată, jubilez atunci când mai descopăr câte un brand autohton interesat de sănătate și frumusețe. Este o plăcere personală, pur nevinovată, ca o mândrie că și noi putem, și noi suntem capabili de minunății inspirate din natură și dedicate sănătății noastre. Despre asta este și Faunus Plant - oameni frumoși, iubitori de tradiție, atenți cu natura și darurile sale și dedicați calității.


Pe scurt, despre Faunus Plant

Pe pagina lor veți găsi o mulțime de remedii naturiste, în funcție de nevoi sau afecțiuni (tincturi simple sau compuse, siropuri, ceaiuri sau unguente), dar și o gamă imteresantă de produse de îngrijire personală (balsamuri de buze și uleiuri de masaj). Unele produse Faunus Plant, precum ceaiurile, sunt preparete după rețete proprii. Siropurile au un gust delicios și sunt recomandate chiar și copiiilor, în timp ce toate unguentele lor sunt îmbogăţite cu ceară de albine, rășină de brad și uleiuri esenţiale. Balsamurile de buze au la bază ulei de măsline, sunt hidratante și au un miros foarte plăcut. Uleiurile pentru masaj sunt extracte uleioase din plante, fiind îmbogăţite cu uleiuri esenţiale și vitamina E. 

Părerea mea și recomandări:


Despre bitter am citit și auzit foarte multe. Este, de fapt, un amestec de plante macerate în alcool,  apreciat încă din cele mai vechi timpuri, fiind un remediu anterior preparat în casă și folosit pentru o paletă largă de afecțiuni. Se spune că rețeta originală de bitter conținea 50 de plante, dar astăzi există mai multe variante eficiente ale acestuia.

Ca să vă faceți o mică idee, această tinctură specială este recomandată în caz de: avitaminoze, anemii, astenie, inapetenţă, oboseală, convalescenţă, digestie lentă, indigestie, balonare, dischinezie biliară, steatoză hepatică, constipaţie, colici abdominale, parazitoze, nevroză cardiacă, hipercolesterolemie, cure de detoxifiere, febră, răceli, reumatism, afecţiuni dermatologice, căderea părului. Dacă sunteți curioși în legătură cu plantele din componență, le găsiți pe toate AICI.

Ce am observat eu pe termen scurt? Respectând modalitatea de administrate specificată pe ambalaj (o linguriță de tinctură diluată în 100ml apă, pe stomacul gol), dar cu mențiunea că am preferat să beau doar dimineața, am observat faptul că accentuează pofta de mâncare (de regulă am o problemă cu micul dejun, dar după administrarea bitter-ului aș mânca orice), ajută foarte mult în privința digestiei lente, dar și în caz de balonare, revigorează și îți dă energie (aspect foarte important atunci când programul tău de somn este dat peste cap de un pitic). Pe viitor, plănuiesc să o folosesc și pe post de tratament pentru păr.


Ceaiul Nervocalmus este recomandat în caz de stări de nervozitate şi de agitaţie, insomnii, stări depresive nervoase, distonii neurovegetative și migrene. Mă străduiesc din răsputeri să savurez măcar o cană pe zi și cum altfel decât în cele câteva momente în care piticul se odihnește. Este incredibil cum o cană de ceai cald, cu ingrediente special alese, poate să te liniștească atât de mult. Uneori chiar reușesc să ațipesc, ceea ce reprezintă mare lucru pentru o mamă full-time. De asemenea, dacă vă uitați cu atenție la ingrediente și aveți curiozitatea de a căuta pe internet cam care sunt efectele lor, veți obsera că toate sunt recomandate pentru efectul lor calmant, antidepresiv, liniștitor. 

Ceaiul Siluetus mi-a stârnit cel mai tare interesul, cu toate că sunt conștientă că este nevoie de mult mai mult efort pentru a obține greutatea dorită. Este mai mult un ajutor în cazul dietelor de slăbire favorizând arderea grăsimilor, diureză și laxație. Cura recomandată în cazul acestui ceai este de 2-3 luni, iar eu mă angajez să revin cu rezultate după 3 luni, mai ales că, recent, mi-am propus să renunț treptat la produsele de panificație, sucuri acidulate și prăjeli.



Balsamul de buze Faunus Plant este disponibil în 4 variante de aromă (lavandă, portocală, mentă, propolis), perefrata mea fiind, evident, cea de portocală. Absolut toate sunt prelucrate manual, sunt 100% naturale și au în componență ulei de măsline, gălbenele, ceară de albine și vitamina E. Balsamul de buze ales de mine și-a făcut loc imediat printre esențialele din geantă. Îl aplic ori de câte ori simt nevoia, senzația de hidratare și calmare este imediată, conferă o strălucire discretă, este ideal iarna și minunat pentru buzeele uscate sau crăpate, iar aroma de portocală este foarte plăcută, chiar delicioasă.
Pont: întotdeauna aplic balsamul de buze de la Faunus Plant înainte de ruj, ca bază, în special dacă este unul cu efect mat (au tendința de a usca excesiv buzele).

De unde putem cumpăra produsele Faunus Plant?

Toată gama lor este disponibilă pe pagina oficială FaunusPlant.ro. La comenzi de peste 120 lei transportul este gratuit, iar, de regulă, ei oferă și un produs cadou dacă vă încadrați într-o anumită sumă sau au deja pachete de produse cu reducere. Tot pe site găsiți și numeroase testimoniale ale altor clienți ce au achiziționat și încercat produsele lor.

Concluzii

Răsfoind site-ul lor am descoperit o gamă de remedii naturiste și produse cosmetice destinate persoanelor de aproape toate vârstele, foarte accesibile și cel mai important, naturale și de calitate. Sunt foarte hotărâtă să continui cura cu bitter și sper să mă pot ține și de promisiunea făcută mie însămi de a savura măcar o cană de ceai Nervocalmus, zilnic, în puținele momente de liniște de care dispun.

Comentarii