Paula's Choice Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator

Primul meu produs Paula's Choice a fost gelul cu 8% AHA, iar asta se întâmpla prin 2014. Uimită de efecte, puțin contrariată de prețul ușor piperat, dar încântată de încrederea pe care ți-o conferă un ten curat și strălucitor am continuat și cu alte produse full size, mini sau chiar mostre. De-a lungul acestei „călătorii” am descoperit că:
  • protecția solară zilnică este esențială pentru menținerea unui ten suplu, tânăr și sănătos;
  • produsele cu acid glicolic și mai ales cele cu acid salicilic au făcut minuni pentru tenul meu;
  • niacinamidele și vitamina C sunt un fel de ingrediente-cheie pentru tenul mixt (cel puțin în cazul meu);
  • niciodată, dar absolut niciodată, să nu crezi orbește în ceea vezi pe rafturi, la tv sau pe internet. Există numeroase surse de unde te poți informa cu privire la ingrediente și efectele acestora. Cu timpul chiar îți poți forma o depindere în acest sens și doar la o primă verificare a etichetei și a listei cu ingrediente poți identifica dacă un produs va avea sau nu efectele scontate, este sau nu bun pentru ten;
  • și multe, multe ale lucruri extrem de utile și intereasante care nu îmi vin acum în minte, pe care odinioară le-am ignorat sau nu le-am sesizat importanța.

 RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator


Loțiunea aceasta are textura perfectă pentru tenul mixt și cel gras, ingredientele anti-aging ideale și contribuie inclusiv la eliminarea bacteriilor ce favorizează apariția coșurilor și ameliorarea petelor apărute în urma acestora. Este, precum am mai menționat de mai multe ori pe Facebook și Instagram, produsul meu no. 1 pentru ten, fiind pentru a doua oară când o folosesc. De data aceasta rezultate mi s-au părul și mai concludente ca la prima utilizare. Poate și datorită faptului că anii, precum și  epuizarea psihică și fizică și-au lăsat amprenta asupra pielii.

Toate detaliile legate de efecte, ingrediente, mod de folosire și recomandări oficiale le găsiți AICI.


Părerea mea și recomandări:

- folosesc loțiunea Clear Skin Hydrator zilnic, ca ultim pas în cadrul rutinei de seară;
- textura sa ușoară și mătăsoasă permite o absorbție foarte rapidă și perfectă, fără nici cea mai mică urmă de vreun film gras. Imediat după aplicare tenul este hidratat, calmat și catifelat, mai ales că anterior, aproape întotdeauna, aplic tratamentul cu 2% BHA;
- folosesc loțiunea de la Paula's Choice inlcusiv pe post de cremă pentru zona ochilor, iar rezultatele sunt excelente. Nu am mai avut dificultăți pe timp de iarna cu usturimea din colțul ochilor, ceea ce este minunat pentru mine!
- din noiembrie și până în prezent am observat o reducere semnificativă, drastică aș zice, a erupțiilor și a aspectului ridurilor profunde de pe frunte, dar și a celor fine;
- tenul este cu adevărat mai luminos, mai neted, mai uniform;
- am observat inclusiv faptul că petele apărute în urma erupțiilor se vindecă și estompează mult, mult mai repede;
- nu conține coloranți și nici parfum;
- dozarea produsului este una igienică și precisă fiindcă se face cu ajutorul unei pompițe;
- este foarte spornică. Deși nu am renunțat nici măcar o zi la aplicarea ei și au trecut 3 luni, încă simt că mai am suficient produs pentru încă 1 lună.


De unde putem cumpăra produsele Paula's Choice?

Le găsiți pe pagina oficială paulaschoice.ro, unde lunar o parte din produse beneficiază de reduceri, produse cadou sau chiar și de transport gratuit. De asemenea pe pagina lor de Facebook și pe cea de Instagram derulează constant și diferite concursuri cu premii în produse.

Concluzii 

Navigam acum câteva zile pe Instagram și am descoperit, din întâmplare, un punct de vedere foarte interesant cu privire la principala obiecție atunci când vine vorba de cosmeticele premium și anume: „În loc să îți spui: e prea scump, spuneți: pielea mea nu merită investiția. Cum sună acum?” . Această frază rezumă întocmai toată străduința mea și a multor altora de a îi convinge  pe ceilalți că o investiție potrivită într-un produs bine formulat poate face toată diferența în materie de îngrijire a pielii. Ok, asta nu înseamnă că toată rutina trebuie formată doar din astfel de produse, dar consider că trebuie să avem măcar un produs, care eventual să vizeze cea mai profundă problema cu care ne confruntăm (acnee, riduri, cearcăne, melasmă, psoriazis, keratosis pilaris etc.),  în care să investim pentru a putea obține rezultatele pe care ni le-am propus.

După cum poate ați observat, am descris loțiunea Resist Clear Skin Hydrator ca pe un produs cu formulă și ingrediente perfecte. Și asta și este pentru mine. Este produsul ideal pentru hidratare, efect anti-îmbătrânire și anti-erupții. Rezultatele despre care v-am povestit până acum le puteți observa și voi în fotografiile de mai jos, realizate la distanță de 3 luni. Ce părere aveți?




Vă plac produsele Paula's Choice? 
Le-ați încercat până acum?

Comentarii