Reviste glossy Octombrie 2020 - Viva!


Deși decăderea edițiilor tipărite a revistelor glossy a debutat de dinainte de pandemie, situația pare acum din ce in ce mai sumbră. Tirajele s-au redus considerabil, multe redacții au apelat la variantele online sau chiar iau în considerare o iminentă dispariție. Indiferent care va fi soarta acestora, eu n-am să uit niciodată nesațul cu care devoram, cu câțiva ani în urmă, fiecare pagină a revistei Bolero, Look!, JOY sau Glamour.
 
Zilele trecute, captivată de standul cu reviste de la Inmedio, am reperat imediat crema de mâini Ecooking, în varianta full size, oferită pe post de cadou la ediția de octombrie a revistei Viva!. Pe copertă o putem admira pe Mihaela Radulescu, iar printre paginile revistei avem numeroase interviuri cu cele mai urmărite vedete de pe la noi, ce au mai făcut și ce au în plan pentru viitorul apropiat: Ștefan Bănică, Sorin Bontea, Florin Ristei, Anda Adam, Carmen Grebenișan, Mihai Sturzu și alții asemenea lor. Avem un update al ultimelor tendințe vestimentare și în materie de machiaj, un pictorial foto inedit cu fiica Andreei Esca, precum și un articol deosebit de interesant, ce subliniază importanța unui stil de viață sănătos pentru o imunitate de fier.
 
Crema de mâini îmi place foarte tare. Are un parfum aparte, textură lejeră, este deosebit de hridatantă și formulată cu ulei din sâmburi de caisă și ulei de migdale. Ca să vă faceți o idee asupra produselor Ecooking, găsiți o parte din gama lor pe Douglas.ro.
 
Ce îmi doresc pentru luna noiembrie? Liniște, mai mult zile ploioase, mai mult timp pentru sine și sănătate, mai presus de toate.
 


Ce revistă glossy ai cumpărat luna aceasta?



Comentarii

  1. Imi plac mult revistele cu cadouri si eu cumpar cand va cate ceva cosmetic!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi plac genul acesta6de reviste cu super informații și mici atenții

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi plac revistele glossy cu mici cadouri în ele , de altfel uneori se întâmplă să aibă chiar produsul full-size ceea ce este un mare avantaj pt noi cumpărătorii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu