Tu cum iti protejezi tenul si buzele pe timp de vara?

Este dovedit științific! Cel mai eficient produs anti-îmbătrânire este cel ce conține filtre de protecție solară minerale (Titanium Dioxide, Zinc Oxide) sau chimice (Oxybenzone, Homosalate, Octocrylene etc.). Și nu doar studiile o demonstrează, ci și experiența personală a celor ce utilizează zilnic produse cu FPS, indiferent de anotimp sau condiții meteo. Mai mult decât atât, pe cât de importantă este crema de față cu SPF și protecția pielii corpului, pe atât de esențială este și protejarea pielii sensibile a buzelor de arsuri solare, uscare excesivă și deshidratare.

Alegerea produsului potrivit trebuie să țină cont de tipul de ten, reactivitatea pielii, dar și de preferințele personale în materie de textură sau brand. Eu prefer filtrele chimice, în detrimentul celor minerale, evit produse formulate cu parfum sau alcool și am o preferință vădită pentru brandurile de dermatocosmetice (Bioderma, CeraVe, La Roche Posay, ACM) și cele coreene (Purito, Isntree).


Recent am făcut o descoperire fericită și total întâmplătoare, atunci când am comandat, fără să consult înainte lista de ingrediente și nici recenziile altor consumatori, crema protectoare de zi ACM Duolys cu SPF 50+ :

- este potrivită pentru utilizarea zilnică și recomandată inclusiv pentru tenul sensibil / reactiv;

- are textură fluidă și lejară;

- nu lasă film alb și este o bază de machiaj excelentă;

- poate fi aplicată cu încredere inclusiv pe pielea delicată de pe pleoape și de sub ochi;

- conține filtre de protecție împotriva razelor UVA, cât și a celor UVB;

- după aplicare, pielea rămâne ușor lucioasă, însă aspectul poate fi temperat ci ajutorul unui fond de ten, sau a unei pudre matifiante;

- dozarea se face în mod eficient și igienic, prin intermediul unei pompițe.

 

Pentru protectia pielii buzelor aplic si reaplic la nevoie, balsamul de buze protector cu SPF 30 de la FlosLek Laboratorium . Are o aromă discretă de cocos, conferă pielea un luciu discret, hidratează, protejează, este potrivit pentru întreaga familie și are un raport calitate - preț imbatabil.

Foarte important de reținut este faptul că eficiența produselor cu SPF se reduce simțitor după îmbăiere, dacă transpirați excesiv, sau dacă vă ștergeți cu un prosop sau șervețel. Din acest motiv, este esențială reaplicarea produsului pe timpul zilei sau la nevoie


 

Și nu uitați: o piele suplă și sănătoasă este mult mai importantă decât un bronz de-o vară. 🌞

 


Cu drag,

 
semnătură

Comentarii

Trimiteți un comentariu