5 calendare advent din 2020

Faceți cunoștință cu încă un obicei împrumutat din tradiția veche catolică, unul extrem de apreciat în ultimii ani și preluat de tot mai multe branduri din industria frumuseții și nu numai: calendarul advent. Practic, fiecare zi a lunii decembrie (până la ziua de Crăciun) îți aduce o nouă supriză și un nou motiv de bucurie. Diferența dintre calendarele originale, cele care stau la baza acestui concept comercial, și cele actuale este faptul că acum nu mai este nevoie să îți confecționez singur propriul calendar, ci îl poți achiziționa de-a gata de pe rafturile magazinelor fizice sau online.

Am selectat pentru voi 5 calendare advent, cu produse cosmetice, disponibile în ediție limitată:

1. Calendarul suprizelor de la Yves Rocher conține 24 de produse în variantă travel, dar și full size, pentru îngrijirea tenului, a corpului, a părului, pentru machiaj sau din categoria pafumurilor. Mai mult decât atât, întrucât ei își iau foarte în serios angajamentul de respect față de natură, calendarul a fost confecționat din cartonul provenit din ambalaje reciclate și poate fi la rândul său reciclat sau reutilizat.
Preț: 250 LEI
 
 

2. Makeup Revolution ne suprinde și în 2020 cu un nou calendar advent, cu 25 de produse cosmetice full size și accesorii. O adevărată afacere, dacă luăm în considerare prețul unitar al fiecărui produs în parte. Găsețti, printre altele, 5 lucuiuri de buze, 2 gloss-uri, o mini-paletă pentru machiajul ochilor, în tonuri neutre și paleta Reloaded, toate în ambalaje exclusive, de sărbătoare.
Preț: 230 LEI
 
3. Pentru prima dată de la lansarea conceptului de beauty box, cei de la Pick N Dazzle ne aduc anul acesta și un advent calendar cu 15 surprize cosmetice, de înrgijire și accesorii, dezvăluind câte un produs o dată la câteva zile, pe pagina lor de Facebook. Calendarul Dazzling Christmas are, după spusele lor, o valoarea reală de 1280 LEI, însă poate fi achiziționat pentru doar 199 LEI și cu transport gratuit. De asemenea, momentan este disponibil doar sub formă de precoamndă, livrarea efectivă realizându-se după data de 25.11.
Preț: 199 LEI
 

 

4. Când spui Sabon, spui arome ce răsfață simțurile și fiecare centimetru de piele. Ce alt motiv mai bun de a testa produsele lor, decât un calendar advent ticsit cu 24 de minunății aromate destinate îngrijirii corpului și a tenului? Mi se pare, de altfel, și o idee perfectă de cadou, dacă îți dorești să suprinzi cu adevărat pe cineva drag inimii tale.
Preț: 280 LEI
 
 
5. Ultimul, dar cel mai interesant și mai accesibil dintre toate cele menționate, este calendarul Merry Christmas Around the World de la Douglas. Conține, printre altele, un mini-parfum Ariana Grande, buretele de machiaj de la Real Techniques, o mini-pensulă Zoeva, o mini-mascara Anastasia Beverly Hills, o mască pentru ten Starskin și alte 19 suprize la fel de populare. 
Preț: 190 LEI 

Comentarii

  1. Woww.ce faine calendare. Mi-ar placea si mie cel de la Yves rocher

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, dar am vazut ca nu mai este pe stoc online. Probabil doar n magazine!

      Ștergere
  2. Sunt tare faine aceste calendare...in care se ascund produse minunate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa! Si daca vei face un mic calcul, vei realiza ca faci economie cu un astfel de calendar. :)

      Ștergere
  3. Cel mai frumos și interesant este cel de la Douglas 🥰😍❤️!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acela este preferatul meu, dar pana m-am hotarat eu sa il iau s-a terminat stocul. :(

      Ștergere
  4. Wow...mereu mi am dorit un astfel de calendar insa sunt destul de scumpe pentru bugetul meu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Par costisitoare, insa numarul de produse primite in raport cu suma platita este foarte, foarte mare.

      Ștergere
  5. Frumoasa selectia calendarelor si cel de la Yves Rocher chiar este interesant

    RăspundețiȘtergere
  6. Vai toate sunt minunate dar dar ar fi sa aleg as alege calendarul douglas am văzut câteva produse care imi plac tare mult

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt practice si simpatice aceste calendare. 😊

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu