Crema anti-roseata Metroruboril AZ Isispharma - review si recomandari

De-a lungul anilor am tot vorbit despre beneficiile includerii exfolianților în rutinza zilnică de îngrijire, pentru menținerea unui ten suplu și sănătos, precum și pentru a ajuta pielea să lupte cu pricipalii factori ce contribuie la îmbătrânirea acesteia. Am lăudat în nenumărate rânduri produsele / tratamentele cu acid saliclic și glicolic, însă recent am descoperit efectele fantastice ale acidul azelaic asupra diferitelor afecțiuni asociate cu roșeața pielii: rozacee, cicatrici post acneice, pete hiperpigmentre, acnee moderată.

Povestea rozaceei mele debutează în adolescență și este în strânsă legătură cu lipsa protecției solare și expunerea prelungită la soare. Dacă vă întrebați ce este această rozacee, vă pot spune că este o afecțiune inflamatorie al cărei principal simptom este înroșirea anumitor zone ale feței, senzație de usturime, piele uscată și aspră, vinișoare inestetice. În cazul meu, porțiunile direct afectate au fost: nasul și aripile nasului până spre centrul obrajilor. 
 

Ce m-a ajutat în lupta cu această afecțiune? Acidul azelaic si cel salicilic au efecte fantastice asupra simptomelor mai sus enumerate, însă întrucât cel din urmă poate nu este întotdeauna tolerat, acidul azelaic rămâne varianta preferată, mult mai blândă, potrivită pentru toate tipurile de piele și cu potențial de a elimina complet nu numai roșeața asociată rozaceei, cât și orice tip de inflamație de la nivelul tenului.
 
Părerea mea, ingrediente și recomandări:

Crema anti-roșeață Metrorubotil AZ de la Isispharma este o variantă excelentă de produs cu 15% concentrație de acid azelaic și o textură foarte plăcută, ce se absoarbe suprinzător de repede.
 
- Personal, o folosesc doar în rutina de seară, o dată la 2 -3 zile, pe zona afectată de rozacee;
- La nevoie, o aplic inclusiv pe zonele inflamate, post acnee;
- Estompează roșeața specifică semnelor post acnee și ajută la calmarea pielii per ansamblu;
- Uniformizează și ajută inclusiv la diminuarea erupțiilor;
- Deși am citit faptul că formularea unui produs cu acid azelaic poate fi tricky și orice greșeală poate rezulta într-o consistență grunjoasă, crema de la Isispharma are o textură cremoasă, foarte lejeră;
- Conține și ingrediente cu rol calmant, hidratant și reparator;
- Nu conține parfum, alcool sau componente cu potențial iritant. 

 
Ingrediente: AQUA (WATER), AZELAIC ACID, BETAINE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, GLYCYRRHETINIC ACID, NIACINAMIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PANTHENOL, SCLEROTIUM GUM, CHLORPHENESIN, ESCIN, O-CYMEN-5-OL, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, CITRIC ACID, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, SODIUM CITRATE.
 

Isispharma are o gamă completă dedicată tenului tenului afectat de sensibilitate, cuperoză și roșeață - gama RUBORIL. Îți recomand să o studiezi cu atenție și să descoperi care este produsul care se pliază pe nevoile pielii tale.
 

Comentarii

  1. Mulțumesc pentru recomandare, și eu mai am problema asta uneori.

    RăspundețiȘtergere
  2. Produse de la Isispharma inca nu am incercat, dar sunt pe wishlist.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-am propus și eu să încerc produsele Isispharma

    RăspundețiȘtergere
  4. Pilea mea nu are aceasta problema, dar este prea uscata, asa ca ma voi uita pe site sa vad oferta lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din fericire nu am astfel de probleme, dar Isispharma are produse de calitate. Le fac o vizită pe site pentru că am nevoie de câteva produse, dar mi-am notat și recomandarea ta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca nu am folosit nimic de la Isispharma desi mi=ar placea pentru că am auzit doar lucruri bune

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine de stiut ca e potrivit si eficient pentru roseata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am folosit inca nimic de la acest brand, dar ma tentează crema pe care ne-ai prezentat-o.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am folosit inca nimic de la acest brand, dar ma tentează crema pe care ne-ai prezentat-o.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiam nimic despre aceste produse, am avut și eu astfel de probleme în trecut dar au dispărut în timp, probabil alimentația un pic mai sanatoasa și a spus cuvântul

    RăspundețiȘtergere
  11. Am si eu multe produse dermatocosmetice de la ei si intr-adevar sunt foarte eficiente!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am incercat si eu produsele lor in functie de problemele tenului meu si mi-au placut mult

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu