Ingrijire in 3 pasi cu produsele Nature Up

Răbdare, constanță și formule eficiente - acestea sunt cele mai importante reguli de respectat atunci când pornim pe drumul spre o piele suplă și sănătoasă. Totodată, indiferent dacă alegem o rutină simplă de îngrijire sau una complexă, este esențial să optăm pentru produse în deplin acord cu nevoile tenului și niciodată să nu omitem pasul curățării și pe cel al hidratării. Mai mult decât atât, ceea ce mi se pare foarte fain și un aspect cu care mă identific perfect este să găsim acel brand ale cărui produse ne oferă experiența senzorială pe care ne-o dorim și rezultatele la care aspirăm.
 

De-a lungul anilor am identificat doar 3 branduri de skincare la care revin iar, și iar. Pe cel de-al 4-lea l-am descoperit anul trecut și este, în mod suprinzător, unul de produse organice, bio-certificate - Nature Up. Calitatea ingredientelor pe care aceștia le folosesc este indubitabilă și se resimte cel mai bine în textura, formularea, eficiența și chiar și în ambalajul acestor produse. În ultimul an am testat 3 produse Nature Up, care pot fi introduse cu ușurință în orice tip de rutină și care chiar pot alcătui o rutină simplificată de îngrijire: curățare în 2 pași + hidratare.

Laptele-ulei demachiant Nature Up are o textură fantastică, unică aș îndrăzni să spun. Pare a fi un lapte, dar totuși se întinde pe piele precum un ulei. Este ideal de folosit în metoda double cleansing dar și de sine-stătător, se potrivește oricărui tip de ten, chiar și celui reactiv/foarte sensibil, este foarte delicat cu pielea și îndepărtează foarte bine orice urmă de machiaj sau impurități. Bonus: este foarte spornic și conține un mix benefic de uleiuri vegetale (avocado, susan, floarea-soarelui, măsline și argan), alături de extractul hidrolizat de lumânărică (potențial antioxidant). Pentru mine, acest demachiant oferă o reală experiență senzorială și este un produs pe care l-aș recumpăra oricând.
Gramaj / preț: 150ml / 75 lei
 


Spuma de curățare Nature Up - am folosit-o de nenumărate ori, atât în combinație cu uleiul demachiant, cât și împreună cu o apă micelară ca și pas final în double cleansing. Cel mai des am folosit-o totuși în rutina de dimineață, grație modului delicat în care curăță și revigorează pielea. Are consistența unei spume bogate, care odată masată pe piele se transformă într-o cremă fină. Am testat numeroase produse de genul acestuia, însă niciunul nu s-a aplicat / dozat ca acesta, iar asta are legătură strict cu textura sa. Spun asta fiindcă după ce l-am consumat complet, am igienizat ambalajul si am încercat să îl folosesc pentru aplicarea unei alte spume, însă fără succes. Conține extract din coajă de struguri organici, lămâi siciliene, tărâțe organice de grâu și mere Trentino.
Gramaj / preț: 150ml / 75 lei
 

 
Crema intens hidratantă Nature Up - este, până acum, produsul meu preferat de la Nature Up. Are consistența unei loțiuni foarte lejere, care se absoarbe imediat, este indicată tenului mixt și oricât de multe produse aș aplica înaintea ei, are cumva capacitatea de elimina complet filmul lipicios format de acestea, lăsând pielea ultra fină și netedă. După aplicare senzația imediată este de hidratare și confort. Ambalajul cu pompă permite o dozare igienică și menținerea proprietăților ingredientelor componente, ferindu-le de aer și lumină. Conține acid hialuronic, vitaminca C, ulei de jojoba și de avocado. Singurele componente cu potențial iritant ar fi extractul de lămâie (după prima jumtate a listei INCI) și parfumul (ultimul ingredient din listă), însă niciodată nu am observat vreo iritație sau reacție negativă a pielii la această cremă, iar parfumul este insesizabil.
Gramaj / preț: 50ml / 110 lei
 

Practic, cu doar aceste 3 produse se poate alcătui o rutină super simplă de îngrijire, bazată pe curățare și hidratare. 

Câte produse conține rutina ta de îngrijire?
Îți sunt cunoscute produsele Nature Up?
 

Comentarii

  1. Aud pentru prima dată de aceste produse, mă încântă faptul că sunt vegane. O să caut detalii despre brand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am auzit de aceste produse pana acum, insa m-ai facut tare curioasa sa le incerc. Multumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Este prima data când aud de acest brand, m-ai făcut curioasa în legătură cu produsele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce faină e spuma! Nu am auzit de ele pana acum, recunosc, dar sunt curioasă să le încerc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesante produsele prezentate de tine si noi pentru mine, sa te bucuri de ele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Este prima data cand aud de acest brand, dar m-ai facut curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  7. E prima data cand aud de acest brand. :) Cred ca laptele demachiant i-ar placea mult mamei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu imi e cunoscut acest brand dar arata tare bine produsele ❤

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu cunosc produsele lor, dar ma tenteaza sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bucur sa descopar acest brand. Par niste produse foarte bune pe care imi doresc sa le incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  11. E prima oara cand vad produsele acestui brand. Suna tentat, din ce ne povestesti.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am folosit pana acum produsele de la NatureUp dar as vrea sa le incerc si sa le testez, ma trage foarte tare dupa ce am citit articolul tau, ar fi chiar pe gustul meu si necesitatile mele!

    RăspundețiȘtergere
  13. De când stau mai mult acasa😷..rutina mea de skin care conține ffff multe produse. De acestea nu stiam insa m-ai făcut curioasa 😍😍

    RăspundețiȘtergere
  14. În rutina mea de skincare se regăsesc destul de multe produse pe care le rulez. Pe acestea nu le știam, dar mă bucur că le-am descoperit prin intermediul tău.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu