Black Friday 2021 - achizitii si recomandari

Anul acesta, avântul cumpărăturilor impulsive de Black Friday nu m-a prins deloc. Am urmărit cu interes ofertele, le-am împărtășit mai departe cu cei ce mă urmăresc pe Facebook și Instagram, însă cred că am profitat doar de 10% dintre toate acele reduceri „epice”. Unele nici măcar nu erau de fapt oferte de Black Friday, erau doar banale reduceri de 10% - 20%. Mulți încă nu au înțeles, se pare, conceptul pe care îl promovează această zi, sau, mai rău, promovează reduceri false.
 
Prin urmare, m-am rezumat doar la câteva achiziții cosmetice și doar  2 piese vestimentare.
 

Am profitat de oferta Geek&Gorgeous de pe Farmacia Tei și mi-am luat serul Porefectly Clear cu 2% acid salicilic, la care am primit cadou un toner hidratant Liquid Hydration, cu uree și 5% Panthenol. Le-am introdus în rutină imediat și deja vă pot spune că serul are cea mai lejeră textură dintre toate produsele cu acid saliclic pe care l-eam încercat. Este ca un gel care se absoarbe foarte repede și nu lasă peliculă uleioasă sau lipicioasă la suprafața pielii. Toner-ul, pe cât de banală pare lista de ingrediente, pe atât de hiratant este. Imeidat ceăl aplic simt efectiv efectul calmant și cum snzația de piele care țin dispare complet.

Tot de la Farmacia Tei am reușit, în sfârșit, să cumpăr la cel mai bun preț crema Deep Sea Pure Water, pentru ten gras și deshidratat, de la Purito. Este mai bună decât m-am așteptat, hidratează profund și mi se pare foarte spornică. 

Toată vara am urmărit rochița Pure White, din voal alb, de la Diva Charms. Voalul este foarte fin, are buline mici albe, volane delicate la umeri și la baza rochiei și este perfectă pentru vară, îndeosebi pentru serile călduroase de la malul mării. Deși nu am plănuit asta inițial, rochița se potrivește de minune cu perechea de botine din pielea întoarsă roz. În plus, sunt și foarte comode, iar mărimea a fost cea porivită (37 port, 37 am și cumpărat). Doamne, cum aștept să vină vara!

 În rest, toate celelalte comenzi plasate au fost compuse din jucării și haine pentru pitic.
 
Per total, am urmărit îndeosebi site-urile ce comercializează produse cosmetice, dar și pe cele ce vând articole vestimentare sau cărți. Ca să mă asigur că oferta este una reală și demnă de luat în considerare, am urmărit prețurile și evoluția lor pe parcursul întregului an, lucru pe care vi-l recomnad și vouă. Astfel, am descoperit că:
 
- Litera și Libris au avut reduceri foarte, foarte bune la cărți - chiar și 9% + cadouri la anumite valori de comenzi;
- MakeuspShop.ro a avut prețuri excelente și câteva produse reduse chiar cu 90%;
- Melkior.ro a practic reduceri asememănătoate cu anii trecuți - 70%, 60%, 50%;
- SoleShop.ro a afișat cele mai bune prețuri din an și mă oftic și acum că nu am apucat un parfum de la Valntino cu 70 lei;
- chiar și pe elefant.ro au fost câteva oferte interesante la parfumri, cosmetice, jucării și cărți;
- ca și anul trecut, din punctul meu de vedere, Farmacia Tei a avut cele mai notabile reduceri de preț, motiv pentru care am și plasat o comandă și regret că nu am finalizat-o și pe a doua;
- pe BBShop.ro am gasit printre cele mai ok reduceri la ceasuri de mână;
- în materie de obiecte vestimentare, am aștetptat reducerea anuală la Zara, de 40% și pe cea de 20% de la Sinsay.
 
 Ar mai fi foarte multe de adăugat, însă doar aceste magazine online au prezentat interes pentru mine.
 
Tu ce ți-ai cumpărat de Black Friday?
 

Comentarii