Gata de petrecere? Propunerea mea pentru un look impecabil de Revelion

Se spune că tot ceea ce simțim și facem în ultima zi din an și în special în noaptea de Revelion, caracterizează în mare parte și anul ce va urma. Mă refer aici la micile detalii ale acelei zile: ce sentimente ne încearcă, starea generală de pe parcursul zilei, persoanele cu care alegem să petrecem în seara dintre ani, uneori chiar și activitățile pe care le desfășutăm sau felul în care arătăm. Pot confirma din proprie experiență că există și un sâmbure de adevăr în aceste spuse.
 
Poate acesta este și motivul pentru care ne dorim ca în noaptea dintre ani să arătăm și să ne simțim speciale. De la ținută, păr, accesorii și până la machiaj și încălțări, totul este pregătit până la cel mai mic detaliu.
 
 
Pentru revelionul din acest an mi-am propus să optez doar pentru alegeri safe în materie de makeup. Îmi doresc un machiaj rezistent, care să se mențină în stare impecabilă întreaga seara, așa că voi alege fondul de ten L'Oréal Infallible Fresh Wear. Se așează foarte bine pe piele, are acoperire medie spre mare și este alegerea mea de ani de zile. Pentru a fixa machiajul și a spori rezistența fondului de ten, voi folosi pudra pulbere My Skin Perfector de la Essence. Se încadrează perfect în categria „ieftin, dar fantastic de bun”, controlează excesul de sebum și are acel efect de blur, care estompează vizibil aspectul porilor dilatați și al imperfecțiunilor.

Pentu machiajul ochilor, makeup artiștii ne recomandă să alegem doar acele nuanțe ce subliniază discret culoarea ochilor. Paleta Forever Flawless de la Makeup Revolution are câteva nuanțe pământii superbe (Promiser, Official, Cherish, Attached), iar împreună cu nuanța de auriu intitulată Poposal look-ul va fi complet și mai mult decât potrvit pentru noi, cei cu ochii căprui. Pentru un plus de profunzime privirii, neapărat voi folosi și  tușul Catrice Calligraph Pro Precise 24h Matt, pe care îl declar cel mai bun produs din categoria sa, pigmentat, foarte rezistent și pe deasupr, ridicol de accesibil. Bonus: aplicatorul este fantastic, permite trasarea unei linii perfecte și subțiri. Și fiindcă un makeup reușit nu ar fi niciodată complet fără un rimel de efect, voi alege cu siguranță Monsieur Big de la Lancôme.
 




Pentru a sublinia trăsăturile feței și a conferi un aspect ușor bronzat, mă voi baza pe Bronzilla de la theBalm. Sprâncenele vor arăta impecabil cu gelul Ultimate Brow de la Wet n Wild, iar iluminatorul lichid Mary-Dew Manizer aplicat pe pomeți, în colțul interior al ochiului (preferabil înainte de tuș) și pe arcadă va armoniza întreg look-ul, conferindu-i acel plus necesar de strălucire. Finalmente, dar pasul care întotdeauna indică finalul mult așteptat, este rujul. O nuanță nu foarte intensă, și totuși sexy este Stay Exceptional sin colecția de rujuri mate Super Stay InkCrayon de la Maybelline. Faptul că este stil creion permite trasarea unui contur precis, iar pigmentarea este foarte bună.

Sunteți gata de petrecere?

Comentarii