Rexona Maximum Protection

În acord cu tendințele actuale și preferințele personale, sunt nenumărate moduri în care putem accesoriza o ținută. Există toțuși un „accesoriu” atemporal, aparent banal, dar obligatoriu în orice moment al zilei și nelipsit din rutina noastră de îngrijire, ce nu ține cont de modă, dar este totuși mereu în trend - antiperspirantul și / sau deodorantul.
 
Indiferent că este vorba de un outfit casual, alcătuit dintr-o pereche de blugi și un tricou basic, că urmează să participăm la un eveniment într-o rochie inedită sau că alegem să ne petrecm toată ziua în confortul propriului cămin, antiperspirantul este nelipsit și este o manieră firească de îngrijire personală și respect față de cei din jur.

Din fericire, pe rafturile magazinelor fizice, cât și online există variante pentru toate gusturile și aștepările, chiar și pentru cei ce se confruntă cu disconfortul provocat de transpirația în exces. De la produsele sub formă de spray, roll-on și cremă, și până la deodorantul clasic, sub formă de stick, fiecare antiperspirant / deodorant promite eficiență în controlul transpirației, confort, eliminarea odorurilor neplăcute și o piele suplă. 
 

 
Antiperspirantul Rexona Maximum Protection Clean Scent este, din punctul meu de vedere, cel mai eficient produs de acest tip utilizat de mine până în prezent și singurul pe care îl folosesc de mai bine de 1 an. Are avantajul raportului calitate - preț excelent, al faptului că este suficientă o singură aplicare pentru toată ziua, poate chiar două zile și, foarte important pentru mine, nu pătează hainele. Gama Maximum Protection conține și produse sub formă de spray și roll-on, însă varianta mea pereferată rămâne aceasta de cremă. Se usucă mai rapid decât un roll-on, mi se pare mai spornic decât un spray și nici nu se adună inestetic în cutele pielii precum cel solid.

Recent, am achiziționat și varianta spray Rexona Maximum Protection, care este la fel de eficient și are un ambalaj compact, mai mic ca și dimensiuni față de cele normal și mai ușor de purtat în geantă / călătorii.

Toate produsele din această gamă au la bază tehnologia Defence+, care protejează împotriva transprației timp de până la 96 ore, asigură o senzație îndelungată de prospețime și confort și le găsim în mai multe variante de arome.
 
Recomandarea producătorului este de a aplica produsul pe pielea curată, preferabil seara, însă și dimineața este la fel de safe de utilizat.


 
 Cu drag,
signature

Comentarii