Ai grija de parul vopsit cu noua gama Pro Color - Gerovital Plant Tratament !

Dupa cum bine stiti, impreuna cu cei de la Farmec, mai exact cu ajutorul Cristinei, am dat starul unui concurs unde puteti castiga noua gama Pro Color.
Si fiindca este esentiala cunoasterea catorva detalii legate de aceasta noua gama dezvoltata de Gerovital si dedicata ingrijirii parului vopsit, va voi prezenta pe scurt cateva informatii referitoate la fiecare produs in parte:

Samponul Pro Color 
  • Previne decolorarea parului si ii confera acestuia un aspect fin si plin de vitalitate gratie formulei sale delicate, cu spumare redusa. ( Este binecunoscut faptul ca agentii de spumare din sampoanele obisnuite contribuie la decolorarea parului vopsit. ).
Masca Pro Color 
  • Contine filtre UV ceea ce inseamna ca parul vopsit este protejat de efectul daunator si degradant al razelor soarelui ;
  • Este imbogatita cu un complex de keratina, panthenol si vitamina E ce hidrateaza, restructureaza si hranesc firul de par suspus procesului agresiv de vopsire .
Serul Pro Color
  • Vine in completarea tratamentului efectuat asupra parului vopsit, actionand si ca balsam pentru un par matasos si usor de pieptanat ;
  • Prezinta o formula usoara ce nu necesita clatire si ce prelungeste aspectul sanatos al parului proaspat vopsit.
In concluzie, apreciez faptul ca Gerovital a venit si in sprijinul femeilor care decid sa isi vopseasca parul in mod constant intrucat nu trebuie sa uitam faptul ca vopseaua agreseaza podoaba capilara, astfel incat aceasta necesita o ingrijire aparte.

Si voi puteti beneficia de avantajele conferite de utilizarea acestei game participand la Concurs ! Nu uitati ca data limita este 1 Decembrie !




Comentarii