Un rasfat pentru mine...cu drag de la Petite Provence ❤

Dupa cum poate banuiti deja, absenta mea se datoreaza perioadei de sesiune , care in curand se va termina ( yuhuu! ) . Si totusi nu am reusit sa stau departe de blog si mai ales tinand cont ca astazi vreau sa va prezint 3 produse primite gratie bunavointei celor de la Petite Provence .
Inainte de a trece la prezentarea propriu-zisa a bunatatilor cu ingrediente naturale primite, as dori sa va aduc la cunostiinta o serie de informatii utile cu privire la Magazinul Online de Produse Bio si Organice - Petite Provence.
In momentul in care intri pe site, este imposibil sa nu te simti ca si cum ai pasi intr-un mic orasel francez, un petite Provence, o mica parte din acel loc special din sud-estul Frantei unde " oamenii au reuşit sa pastreze secretele plantelor, aerului sarat al marii si apelor limpezi ale Alpilor. Secrete pe care le ascund cu migala si maiestrie in cele mai renumite produse de ingrijire a corpului. Secrete pe care noi vrem sa ti le aducem si tie, aici, in Romania. "
Ape florale de lavanda, tei sau trandafiri, uleiuri de masline, migdale sau argan si apa cea mai pura dau naştere a ceea ce reprezinta o mandrie a producatorilor din Provence: cremele care hidrateaza, ingrijesc şi intineresc pielea. Un rasfaţ pentru fata si corp.


 
  • Sapunul de Alep cu 35% Ulei de Dafin - curata pielea in profunzime fara sa o usuce si fara sa o irite, este hidratant, hranitor, tonic, are calitati antiseptice. Recomandat pentru tratarea dermatitelor. Este ideal pentru curatarea fetei. Intr-adevar am simtit o diferenta inca de la prima utilizare in sensul in care pielea mea a ramas extrem de catifeata si fara sa simt acel efect de " strangere a pielii "pe care il obtin de la toate celelate produse. Acesta este de altfel si cel mai vandut produs al magazinului online.
  • Ulei de argan Bio 100% natural - este benefic atat pentru ten si pielea corpului, cat si pentru par. Avand in vedere obsesia mea pentru produsele de ingrijire a parului, astept cu nerabdare sa obeserv unul din urmatoarele efecte : ofera stralucire firelor de par, stimuleaza cresterea firelor de par si repara varfurile despicate.
  • Piatra de Alaun 100% naturala - deodorant natural. Piatra de Alaun este un mineral natural, hipoalergenic, pe baza de sare de potasiu. Inhiba dezvoltarea bacteriilor si aparitia mirosurilor neplacute, prin formarea la nivelul pielii a unui film invizibil de saruri minerale. Nu astupa porii. Stopeaza sangerarile provenite de la taieturile superficiale (efect hemostatic). Usuca aftele si cicatrizeaza urmele lasate de acnee (astringenta si antiacneica). Reprezinta al doilea cel mai vandut produs din cadrul magazinului online si imi care imi pun toate sperantele avand in vedere pielea extrem de sensibila de la subrat. 


Comentarii