Atoderm de la Bioderma - ingrijire speciala pentru pielea uscata

Incepand cu luna ianuarie a anului trecut Bioderma a adus pe piata dermato-cosmeticelor din Romania gelul de dus din gama Atoderm in varianta de 1L destinat ingrijirii pielii uscate si potrivit pentru intreaga familie. De asemenea, produsul poate fi utilizat atat pentru curatarea intregului corp, cat si pentru curatarea tenului.
Anul acesta produsul a primit un nou design si o noua culoare a recipientului.

❥Beneficiile Geulului de dus Atoderm : 
Datorita agentilor hidratanti, Atoderm Gel de dus curata bland pielea si o protejeaza 
Hidrateaza si catifeleaza pielea datorita continutului de glicerina si xilitol.  
Efectul sau calmant reduce senzatia de piele care “tine”. pH-ul fiziologic respecta echilibrul cutanat.
Culoarea placuta, albastra este conferita de Sulfatul de Cupru cu actiune antibacteriana 
Spuma fina, delicat parfumata, transforma baia intr-un moment de relaxare si placere.  
Este destinat uzului intregii familii, de la copii la adulti. 

    Ingrediente si Mod de utilizare
    APĂ, LAURET SULFAT DE SODIU, COCOBETAINA, LAUROIL-SARCOSINAT DE SODIU, GLICERINA, METILPROPANEDIOL, MANITOL, XILITOL, RHAMNOZA, FRUCTO-OLIGO-ZAHARIDE, SULFAT DE CUPRU, COCOGLUCOZIDA, OLEAT DE GLICERIL, CLORIDA DE SODIU, DISODIU EDTA, CAPRILOIL GLICINA, ACID CITRIC, HIDROXID DE SODIU, PARFUM.


    ❥Experienta personala 
    Primul aspect pe care l-am sesizat la Gelul de dus Atoderm a fost, desigur, cantitatea impresionanta ( 1L ) si culoarea prouduslui - un albastru foarte placut ce imi aminteste de limpezimea apei marii ( aceasta culoare este data, de fapt, de sulfatul de cupru ce prezinta proprietati antibacteriene ) .
    Aroma gelului de dus este una deosebit de placuta, usoara, proaspata si cu o nota de curat, as zice eu. De altfel, deja am atins punctul de saturatie in ceea ce priveste gelurile de dus ce prezinta mirosuri dintre cele mai diverse si uneori chiar neplacut de ametitoare. Atoderm denota simplitate, curatenie si ingrijire eficace.

    Initial, nu am fost foarte convinsa de afirmatia conform careia acest produs hidrateaza pielea foarte uscata si amelioreaza senzatia de piele care "tine", fenomene foarte prezente in cazul meu. In general, gelurile de dus ce contin detergeti lasa pielea extrem de uscata, aceasta 'scartaind' si nu de curatenie, ci din cauza efectului non-hidratant asupra pielii generat de prezenta acestor detergenti.
    Intr-adevar Atoderm lasa pielea foarte catifelata dupa clatire, iar dupa uscare aceasta senzatie se mentine.  Este important de mentionat faptul ca, in cazul meu, senzatia de piele foarte uscata doar se amelioreaza, fara a disparea complet. Depinde de pielea fiecaruia.
    In momentul in care am utilizat Atoderm pentru curatarea fetei, am sesizat faptul ca pielea devine fina si nu ma strange DELOC ! Din acest punct de vedere, acord un mare "+" acestui produs, mai ales daca ne gandim ca este 2 in 1, corp + ten. 

    Atoderm prezinta consistenta de gel si o spuma nu foarte densa ( semn al unui detergent ), ci una potrivita ca si cantitate. Deosebit de practica si facila  mi se pare aplicarea acestui gel de dus, datorita metodei de dozare bazata pe o pompita. De altfel, astfel se poate economisi mult produs.
    Cantitatea de 1L face ca Atoderm sa poate fi folosit chiar si timp de 2-3 luni.

    ❥Concluzii
    Intr-adevar unul dintre foarte putinele geluuri de dus pentru corp si fata ce nu usuca pielea, ci o curata bland. Imi place in mod special sa il utilizez pentru curatarea fetei, intrucat s-a dovedit a fo foarte eficient in acest caz.

    Produs : Atoderm Gel de dus
    Tip de piele : uscata, sensibila
    Zona de aplicare : fata si corp
    Proprietati esentiale : non-detergent, efect antibacterian
    Il poti cumpara din : farmacii
    Pret : intre 64 - 84 Lei

     Voi ati folosit vreodata Atoderm ?

    Comentarii