Info Plus: Campanii de testare & Concursuri online active

Info Plus reprezintă o tentativă de rubrică nouă a blogului dedicată furnizării de informații cu privire la diferite campanii de testare produse și concursuri desfășurate online. Tentativă fiindcă dacă feedback-ul nu este pozitiv, voi renunța la această idee .

Concurs online & testare Vichy Idealia
Prin intermediul înscrierii în aplicația Descoperă Crema Idealia aveți ocazia de a fi printre cei 100 de fericiți câștigători ai unei Creme Idealia 50 ml.
Mai mult dacă după ce finalizați aplicația bifați să primiți Mostra Idealia și oferiți feedback-ul aferent  pe vichyconsult.ro , aveți ocazia de a câștiga unul din cele 50 de seturi constând din : Spuma de curățare Purete Thermal 150 ml + Crema Idealia 50 ml

Testează un produs miraculos de la L’Oreal Paris România
Dacă vă înscrieți în aplicația Avantajul Club VIP și completați formularul, puteți avea ocazia de a fi printre cele 50 de persoane care vor testa un „produs miraculos” marca L’Oreal.
Concurs pe pagina de Facebook Marie Claire
Participă la concurs și câștiga unul din cele 20 de seturi de produse solare Avene.

Dacă mai cunoașteți alte concursuri/campanii de testare online  vă rog nu ezitați să îmi lăsați link-ul la comentarii iar eu le voi include la rubrica Info Plus.
Ce părere aveți de această idee ?


Comentarii