Review - APIVITA Propoline - Balsam delicat cu musetel si miere pentru toate tipurile de par


Buna tuturor !
Asa cum am promis, am revenit cu postarea legata de balsamul de la Apivita despre care va spun din start ca am o parere foarte buna.

Descrierea producatorului : „Un balsam care hidrateaza delicat parul si ii reda supletea si stralucirea naturala. Extractele organice de musetel si miere catifeleaza si hidrateaza parul , lasandu-l usor de pieptanat. Pe baza de infuzie pura de rozmarin, acesta tonifica firul de par, fiind imbogatit cu un complex de ingrediente naturale, care ofera protectie impotriva factorilor de mediu externi si efectele produselor de styling .”

Ingrediente : Aqua ( Water, Rosmarin Officinalis Leaf Aqueous Infusion,Cetyl Alcohol, Stearamidopropyl Dymethylamine, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Panthenol, Honey Extract, Chamomilla Recutita Extract, Salvia officinalis Extract, Hypericum Perforatum Extract, Gossypium Herbaceum Extract, Hydrolyzed Oats, Alpha Glican Oligosaccharides, Tocopheryl Acetate, Aqua (Water), Tocopherol, Parfum, Glycerin, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin
Desigur, nu cunosc semnificatia majotitatii acestor inghrediente dar daca este cineva care ar poate contura macar o idee de ansamblu ar fi perfect.

Opinie personala :
- Balsamul Apivita are o textura cremoasa si un parfum genial de miere si musetel .
- Produsul se dozeaza foarte usor in palma datorita ambalajului standard si totusi util.
- Se aplica numai pe lungimea parului si dupa o asteaptare de 2 minute puteti clati parul cu apa calduta. 
- Veti observa ca aceste este acum moale, descurcat si stralucitor.
- Este foarte spornic, fiind suficienta o cantitate mica de balsam penttru o acoperire eficienta .
- Dupa uscare, parul inca isi mentine aroma placuta de miere si musetel, este mult mai usor de aranajat iar varfurile nu mai sunt atat de aspre.

In concluzie, va recoamnd cu incredere sa utilizati acest balsam indiferent de tipul de par pe care il aveti si mai ales in cazul in care folositi placa de indreptat sau peria rotativa ( ambele in cazul meu ).

Produs : Balsam Propoline Apivita
Zona de aplicare : par
Proprietati esentiale : hidrateaza si confera suplete tuturor tipurilor de par
Cantitate : 150 ml
Il poti cumpara din : Sensiblu
Pret : in jur de 30 de Lei

Comentarii