Favoritele lunii Noiembrie


Știu că suntem în 15.12. dar mai știu și că niciodată nu este prea târziu pentru a face orice îți propui, prin urmare astăzi vă prezint cele mai iubite produse ale lunii ce a trecut. Sunt cam aceleași ca și în Octombrie dar când găsești un produs eficient și la un raport calitate-preț acceptabil, îți este greu să renunți la el ( cazul Avene Soapless Cleanser ) .

Noiembrie a fost o lună obositoare și dezamăgitoare din mai multe puncte de vedere, dar totuși a trecut și a venit și perioada mea preferată din an. Mărturisesc că ador Crăciunul, iubesc zăpada și sunt absolut și iremediabil îndrăgostită de atmosfera caldă din familie, din preajma sărbătorilor. 

În continuare vă prezint pe scurt ce am iubit cel mai tare în luna ce a trecut :

- Avene Soapless Cleanser - a devenit un produs indispensabil în rutina zilnică de îngrijire a tenului ;
- Bioderma Sensibio AR - aceesi loțiune micelară mult iubită dar în varianta pentru ten sensibil, predispus la rozacee.
- Keune Vital Nutrition Conditionner - îl folosesc de mai bine de 5 luni, foarte spornic, plăcut parfumat, lasă părul ușor de pieptănat, fără a-l îngreuna . 
- Serum Sabio pentru stimularea creșterii părului - l-ați văzut și luna trecută și îl pot plasa cu ușurințăpe locul I în topul preferințelor din precedentă. Acest produs mi-a salvat efectiv părul și îl recomand cu mare drag tuturor celor care se confruntă cu căderea excesivă a părului și chiar cu acele tendințe enervante de îngrășare. Un super produs.
- Ser pentru vârfuri deteriorate de la Gerovital Glant - eficient și extrem de accesbil. A costat doar 10 lei.
- Bioderma Sensibio AR BB Cream - un alt produs de care sunt extrem de încântată și pe care in 95% dintre cazuri îl prefer în detrimentul oricărui fond de ten.
- Concealer Giordani Gold - un produs bun, suficient pentru nevoile mele de a acoperi puțin cearcănele.
- Ruj Astor - o nuanță feminină și adorabilă .
- Sleek Glo Face & Body Highlighter - am primit numeroase complimente atunci când am folosit acest iluminator in zona pomeților.
- Mult iubita pensulă F80 de la Sigma
- Apa de parfum Glamour Lovely de la Bourjois - dintre toate parfumurile, acesta mi se potrivește de minune și din păcate este pe sfârșite.

Acestea fiind spuse, ne revedem la o următoare postare legată cel mai probabil de cadourile de Crăciun pe care le-am comandat pentru cei dragi.

Comentarii