5 produse pentru ten sub 30 de lei

În sfârşit, este weekend! Am atâtea planuri şi de fapt niciun plan. Vremea este perfectă pentru o plimbare, iar somnul prelungit mi-a adus aminte de cum este să te simţi odihnit şi lipsit de grija de a te trezi fără voia ta.

Am pozele pentru această postare pregătite de mai bine de 3 zile, însă de fiecare dată când încercam să mă mobilizez şi mă aşezam comod în faţa laptop-ului realizam că de fapt nu am nicio idee despre cum să încep şi renunţam.
Azi, nu!

Cele 5 produse pe care vi le voi prezenta mi se potrivesc de minune şi datoriă raportului calitate-preţ voi continua să le cumpăr. Asta dacă nu găsesc altele asemănătoare ca şi preţ, dar la fel de eficiente.


- Loţiunea mcelară de la Nivea am descoperit-o în urma încercării celei de la Garnier, de care nu am fost foarte mulţumită. De atunci şi până astăzi am ajuns la al 3 - lea tub and counting. Este undeva la 15 lei, nu conţine parfum, lasă o senzaţie răcoritoare, nu lipicioasă şi are 200 ml. Singurul inconvenient ar fi că se consumă destul de repede. Adevărul este că eu şi insist şi folosesc câte 5 - 6 dischete demachiante.

- Brevoxyl-ul l-am achiziţionat într-o perioadă în care efectiv nu reuşeam să mai scap de coşuri. Îl alternam cu 2% BHA şi după 2 luni am reuşit să îmi readuc tenul pe făgaşul cel bun. Într-adevăr are tendinţa de a usca zonele pe care îl aplic, dar vă spun sincer că merită încercat. Ideal ar fi ca după Brevoxyl să fie aplicată şi o crema hidratantă pentru a ameliora aspectul de piele cojită. A fost în jur de 23 - 25 de lei şi conţine 50 g de cremă.

- Gelul spumant purifiant de la Gerovital Plant mi se pare o investiţie foarte bună, un produs românesc eficient, spornic ( 200 ml ) şi la un preţ mai mult decât accesibil ( 15 lei ). Îl folosesc după demachiere şi dimineaţa pentru curăţare şi a luat locul cu succes gelului de la Avene, care era pe deasupra şi mult mai costisitor.

- Spuma pentru curăţarea tenului de la Balea Med o folosesc când îmi amintesc sau când se termină produsul anterior menţionat şi nu am timp să îl cumpăr. Este delicat cu tenul, dar parfumul mă deranjează uneori. Am dat în jur de 15 lei pentru 175 ml de produs.

- Ultimul produs depăşeşte limita de 30 Lei cu 3 Lei, însă merită fiecare bănuţ. Este vorba despre exfoliantul cu 2% BHA de la Paulas's Choice, varianta de 30 ml pe care l-am achiziţionat de pe site-ul paulaschoice.ro împreună cu toner-ul Skin Balancing, despre care o să vă povestesc într-o postare viitoare. Dacă nu vă permiteţi varianta de 100 ml, v-o recoamnd cu drag pe aceasta mini de doar 33 Lei.

Aveţi ceva recomandări de produse ieftine şi bune?

Comentarii