Review: Apidermin cremă pentru ochi cu activ anti-aging

 Cu o tradiție de 50 de ani, transmisă din generație în generație și o poveste începută de un profesor pasionat de natură și dornic să împartă și cu ceilalți beneficiile produselor apicole, Complexul Apicol Veceslav Harnaj ne asigură că toată gama lor de apicosmetice conține doar ingrediente de origine naturală, sunt produse pe meleagurile noastre și nu sunt testate pe animale. Pe lângă apicosmetice, pe site-ul lor găsiți și suplimente alimentare, miere, vin, oțet și utilaje apicole. Îi găsiți de asemenea și pe Facebook.

Astăzi o să vă istorisesc cu drag despre un alt produs rezultat din munca „albinuțelor” de la Complex Apicol Veceslav Harnaj și anume Apidermin cremă pentru ochi cu activ anti-aging. Tot pe blog găsiți și părerea mea despre balsamul de buze Apidermaliv.


Descrierea oficială a produsului

Cu un puternic complex de active de origine naturală cu proprietăți anti-aging, crema pentru ochi Apidermin luptă împotriva ridurilor și liniilor fine din jurul ochilor.  
Lăptișorul de matcă, un complex de vitamine B, C, D și E, este unul dintre puținele elemente naturale capabile să stimuleze regenerarea celulară, fiind în același timp bogat în substanțe proteice, lipide, glucide și vitamine. Acidul hialuronic, componentă importantă a pielii are o eficiență dovedită în lupta cu ridurile, acționând ca un lifting ușor la nivelul pielii din jurul ochilor. Uleiul de sâmburi de struguri și uleiul de nuci de macadamia sunt bogate în nutrienți ce redau suplețea și elasticitatea pielii. Vitamina E crează un film protector ce fixează substanțele active în piele.   

Ingrediente:

Aqua, vitis vinifera seed oil, cetearyl alcohol, coco-caprylate/caprate, glycerin, hydrogenated pistachio seed oil, macadamia, ternifolia seed oil, glyceryl stearate, ethylhexyl stearate, squalane, stearic acid, sodium lauroyl glutamate, theobroma cacao, seed butter, dipropylene glycol, cholesterol, caprylyl glycol , retinyl palmitate, royal jelly, tocopherol, perfume, decylene glycol, tetrasodium edta, sodium hyaluronate, sodium hydroxide, phenoxyethanol.


Experiența mea cu crema Apidermin pentru ochi cu complex anti-aging

Din modestele cunoștințe pe care le dețin și după o scurtă verificare a listei de ingrediente pe Beautypedia,  vă pot spune că  formula cremei este una bună, cu câteva ingrediente cotate chiar cu calificativul BEST. Într-adevăr, parfumul din componența sa are potențial iritant, dar vă spun sincer că până să văd această listă de pe cutia produsului nu am știut de existența sa. Atât de fad este acest parfum.

Are o textură fină și lejeră, se întinde foarte ușor și este suficientă o cantitate foarte mică de cremă, dar durează puțin până se absoarbe complet. O recomand, în special, persoanelor care se confruntă cu piele uscată și foarte uscată în jurul ochilor.

Aplicare și rezultate. Eu am ales să o aplic în fiecare seară după curățarea temeinică a tenului și uneori chiar și în timpul zilei, atunci când urmează să mă machiez. Din fericire, ridurile din jurul ochilor nu sunt foarte proeminente și acest lucru îl datorez mai multor factori, printre care și atenția sporită pe care am acordat-o pielii sensibile din jurul ochilor în ultimii 3 ani. Și fiindcă întotdeauna trebuie să existe și o parte neplăcută, de când mă știu, după demachiere mă ustură, uneori chiar foarte tare, pielea din colțul extern al ochilor. Ei bine, crema pentru ochi Apidermin calmează aproape instant această senzație neplăcută. Îmi place mult efectul său calmant și faptul că dimineața pielea este netedă și catifelată.

Ambalajul conține 10ml de produs și este unul de plastic, simplu, alb și opac. Aplicarea mi se pare igienică, dar trebuie apăsat cu moderație pe tub pentru a nu doza o cantitate prea mare de cremă. Subliniez încă o dată faptul că produsele Complexului Apicol Veceslav Harnaj NU sunt testate pe animale și nu conțin coloranți sau conservanți.

Unde putem găsi crema Apidermin pentru ochi cu complet anti-aging?

L-am văzut în multe plafare, la Farmacia Tei și Bebe Tei și chiar si pe Emag. Îl găsiți, desigur, și pe site-ul oficial al Complexului Apicol Veceslav Harnaj, la prețul de 9.75 lei.

Încă o dată, albinuțele hărnicuțe ale complexului apicol m-au convins că un produs cosmetic bun nu trebuie să fie neapărat și scump. Ca dovadă dacă veți avea curiozitatea să le vizitați pagina oficială, veți descoperi apicosmetice la prețuri foarte rezonabile. 

Comentarii