Produsul săptămânii #1

Bine ați venit pe noua rubrică a blogului. În cadrul acesteia o să vă dezvălui săptămânal care este produsul la care am apelat cel mai des sau o să vă aduc la cunoștință vreo descoperire personală în materie de îngrijire sau machiaj. La fel de bine poate fi vorba și de un produs non-cosmetic.

Săptămâna aceasta am încheiat-o într-un ton optimist, cu realizări și planuri noi de viitor ce privesc atât blogul, cât și familia. Ce m-a enervat cel mai tare săptămâna aceasta? La fel ca și pe unii dintre voi, faptul că afară ninge ca în prag de 1 Ianuaie, în niciun caz de 1 Martie. Ce plănuiesc pentru săptămâna ce urmează? Să pornesc în căutare de mărțișoare și să aduc primăvara în casa cu cât mai multe buchete colorate de lalele și zambile.

Revenind la scopul principal al acestei postări, produsul pe care îl veți vedea este o descoperire recentă de la VivaNatura. O cremă de mâini ultra-hidratantă, de care m-am folosit de cel puțin două ori pe zi și nu datorită frigului de afară, cât „mulțumită” muntelui de veselă care se adună, inevitabil, mult mai repede de când am pornit pe drumul anevoios al diversificării cu bebeto. 


Deși hidratează și calmează pielea, crema de mâini cu gălbenele și cătină de la VivaNatura se absoarbe foarte repede și nu lasă în urmă niciun film gras oricât de mult produs aș aplica. Conține glicerină, emolient clasic prezent în majoritatea cremelor pentru mâini, uleiuri naturale de cătină și măsline pentru catifelare și regenerare, precum și extract de mușețel și gălbenele ce calmează și reconfortează pielea aspră și iritată. 

Eu am ales să o aplic ori de câte ori simt nevoi, în special după ce folosesc detergent de vase sau seara, pentru a permite produsului să acționeze și pe timpul nopții. Folosesc crema de mâini cu gălbenele și cătină de mai bine de 10 zile. M-a ajutat să ameliorez uscăciunea excesivă, senzația de usturime, pe care o aveam imediat ce atingeam apa caldă și iritația care o însoțea. La toate acestea se adaugă și aroma delicioasă de portocale și prețul extrem de accesibil, 7 lei pentru 75ml de produs.

Acestea fiind spuse, vă doresc o duminică liniștită și o săptămână viitoare productivă!

Comentarii