Reviste glossy cu cadouri - Iulie 2018



Iulie este luna lui cuptor, a soarelui generos și a vacanțelor de neuitat. Până și edițiile actuale ale reistelor glossy te trimit cu gândul la vacanță prin articole vesele, ținute colorate și cadouri numai bune de împachetat pentru acele câteva zile de relaxare mult visate și plănuite. Dar, să le analizăm pe rând.

Revista Unica (14.99 lei/10.90 lei fără insert) are poate unul dintre cele mai râvnite și interesante cadouri: varianta de 30 ml a cremei hidratante Aquafil Hydra Light de la Ivatherm, pentru piele sensibilă, normală sau mixtă. Ce mi se pare cu adevărat interesant este faptul că pe pagina oficială a brand-ului Ivatherm crema full size este 73.76 lei, fapt ce îmi întărește și mai tare ideea unei oferte cu adevărat avantajoase. Dacă nu ați încercat până acum produsele lor și vă doriți o cremă ușoară, de vară, acum este momentul!

Revista Glamour (10.90 lei cu insert) include și ea un produs extrem de util pe durata concediului, dar și în viața de zi cu zi: șamponul uscat de la Batiste. Și fiindcă nu pot trece cu vederea prețul, gândiți-vă că în farmaciile Sensiblu îl găsim extrem de rar la un preț decent. Chiar cu o zi înainte de apariția revistei am cumpărat un flacon cu app. 30 de lei. Diferența este enormă și ușor nesimțită aș adăuga, așa că plănuiesc să îmi fac stoc serios.


Avem cremă, avem șampon uscat, dar ce părere aveți și de o loțiune cu SPF 15 sau o loțiune-spray după expunerea la soare de la Gerovital? Practic, alte două produse necesare, poate cele mai importante, dacă avem în plan o destinație cu plajă și mult soare. Le găsiți alături de revista Avantaje (12.99 lei/10.99 lei fără insert). Demne de luat în considerare sunt și cele trei cadouri oferite de revista VIVA! (11.90 lei/9.90 lei fără insert) la alegere dintre balsamul pentru păr vopsit Loncolor Expert, apa micelară de la Yves Rocher (full size) și apa micerală de la Ivatherm (travel size - 100 ml).


Care este revista voastră preferată?
 Ce părere aveți de cadourile oferite?

Comentarii