6 parfumuri noi inspirate de natura de la Yves Rocher

Fiecare parfum are o poveste și fiecare poveste are un personaj principal. Viața fiecăruia dintre noi este formată dintr-o succesiune continuă de întâmplări și oameni, fiecare aducându-și propria contribuție în cartea personală de amintiri. Filă cu filă, povestea vieții merge înainte, dar sunt momente în care regăsești printre rafturile unui magazin acel parfum ce îl purtai în momentul acela special, iei sticluța cu încredere în mână, apeși delicat pe atomizor și te lași învăluită de esența sa plină de amintiri. Acesta este și motivul pentru care iubim parfumurile, de fapt sunt mai multe motive. Iată o parte din ele: îți subliniză personalitatea, te poate binedispune, îți conferă încredere, transmite celorlați ceea ce tu nu poți exprima în cuvinte, are capacitatea de a trezi stări și amintiri.


Bazându-se pe cele anterior menționate și inspirați de natură, cei de la Yves Rocher au creat o colecție unică de parfumuri, produse și îmbuteliate în fabrica lor din Bretania, Franța, 100% vegane și cu cel puțin 87% ingrediente de origine naturală. De asemenea capacul parfumului este fabricat din plastic reciclat, iar flaconul și ambalajul sunt și ele complet reciclabile. Gama „La Collection Parfums” a fost prezentată în cadrul unui eveniment fastuos, organizat într-un local chic și elegant, printre decorațiuni naturale și oameni frumoși. Deși mi-am dorit nespus să particip personal la event, probleme personale de ultim moment m-au împiedicat să particip. Din fericire, au fost suficiente fotografii de la event pe Facebook și Instagram cât să realizez ce am pierdut. 



Întreg decorul de prezentare a parfumurilor a fost unul extrem de insiprațional, purtându-ne cu gândul la natură și frumusețile sale. Mai mult decât atât, pentru a sublinia unicitatea esențelor create de Yves Rocher, fashion designer-ul M.Marquise a prezentat în cadrul eveneimenului șase rochii spectaculoase, cu elemente decorative din flori și plante naturale. Cele șase arome sunt: Sel D AZUR, Plein SOLEIL, Cuir de NUIT, Matin BLANC, Tropicale TENTATION și Garden PARTY. Cu sinceritate vă mărturisesc că aromele sunt unice, dar dintre toate există două preferate personale, pe care deja le port în funcție de stare: Cuir de NUIT și Plein SOLEIL. Și fiindcă fiecare are o combinație aparte de ingrediente și esențe de origine naturală, vă las în continuare cu descrierea fiecăruia.




Vă provoc să intrați în primul magazin Yves Rocher care vă iese în cale și după ce studiați atent fiecare dintre noile parfumuri să îmi spuneți care este preferatul vostru și care sunt primele gânduri ce v-au trecut prin minte atunci când i-ați simțit aroma.

Comentarii