Pijamale confortabile de sezon de pe Lady-line.ro


Toamna este anotimpul poveștilor inspirate de natura viu colorată în nuanțe arămii, galbene și roșiatice. Este momentul prielnic pentru a reîmprospăta garderoba cu pulovere pufoase și eșarfe călduroase, a savura o cană de ciocolată sau ceai cald în orice moment al zilei și a simți pentru prima dată adierea răcoroasă și stropii reci de ploaie după o vară toridă și nu tocmai prietenoasă. Ce poate fi mai liniștitor decât o ceașcă aburindă de ceai aromat savurat alături de o lectură captivantă, în fotoliul tău preferat, după o zi productivă, dar stresantă la muncă? Ar mai fi ceva! Din proprie experiență, vă recomand ca imediat ce ajugeți acasă să vă schimbați de hainele de peste zi și să alegeți o pereche de pijamale din bumbac, confortabile, în ton cu vremea de afară. Sugestia mea? Lady-line.ro!

Imediat ce vremea rece și-a făcut simțită prezența, cei de la Lady-line au și actualizat stocul de pijamale damă și pijamale bărbat modele elegante, simple sau de-a dreptul haioase, potrivite anotimpului, ba chiar au introdus și câteva modele noi de halate pufoase, papuci de casă călduroși și ciorapi simpatici. Dacă aș fi avut suficientă răbdare și aș mai fi așteptat măcar câteva zile, ultima comandă plasată ar fi inclus cu siguranță și un halat de damă și cel puțin o pereche de papuci. Cel mai probabil le voi păstra ca sugestie de cadou pentru Moș Nicolae.



De data aceasta, amândoi ne-am dorit câte o pereche de pijamale cu mesaje și desene sugestive, care să ne amuze și totodatăsă fie suficient de călduroase pe timpul serilor și a dimineilor răcoroase. El a optat pentru un model Gazzaz de la Vienetta, albastru deschis, din bumbac 100% și cu un mesaj foarte interesant. Ca și data trecută, mărmea S i s-a potrivit perfect, iar culoarea se pare că îl avantajează mai bine decât cea anterioară. Cât despre opțiunea mea, vă pot spune doar că mă amuz copios de fiecare dată când le port. Până și băiețelul meu este încântat de desenele de pe modelul Vienetta Dream, care fac trimitere la relația perfectă dintre un ou prăjit și o bucată suculentă de bacon. Este de prisos să vă mai menționez că mărimea este perfectă, calitatea este net superioară altor modele pe care le-am mai avut, iar materialul este atât de fin și confortabil încât aș fi în stare să plec în pijamale le muncă.

Ca și o informație suplimentară pe care aș dori să o aduc articolului dedicat modelelor de vară alese tot de pe Lady-line.ro, vreau neapărat să menționez faptul că materialul s-a păstrat impecabil, culorile nu s-au estompat, pijamalele nu s-au lărgit, fapt ce mi-a dovedit că sunt într-adevăr rezistente.


Vă invit și pe voi să intrați pe site și să descoperiți inclusiv modelele inedite de iarnă, cu tematică de sărbătoare. Anul acesta am luat serios în considerare sugestia practică de a cumpăra o pereche de pijamale sau poate una de papuci de casă pe post de cadou de Moș Nicolae sau Moș Crăciun. Voi?

Comentarii