NOU - Gama Lifting Vegetal de la Yves Rocher

Intâmpinăm această primăvară timpurie cu o nouă gamă de îngrijire a tenului, pe bază de colagen vegetal, de la Yves Rocher. Noutatea acestei lansări constă din conținutul de colagen extras din ajuga reptans - o plantă de munte aparent banală,  dar extrem de apreciată pentru capacitatea sa de a se extinde și rezista în cele mai grele condiții. Gama Lifting Vegetal conține 5 produse, adresate cu preponderență tenului matur, afectat de vârstă, lipsa fermității și a luminozității: cremă de zi și de noapte, cremă pentru conturul ochilor, ser concentrat și un fluid iluminator


Crema de zi Lifting Vegetal are o textură hidratantă foarte plăcută, este potrivită tuturor tipurilor de ten și destinată în mod special pielii terne și deshidratate. Conține peste 97% ingrediente de origine naturală și este un produs vegan. Nu conține SPF ceea ce înesamnă că dimineața, după aplicarea acesteia într-un strat potrivit, se recomandă utilizarea unei creme cu factor de protecție solară. Crema de noapte Lifting Vegetal are o textură diferită celei de zi, mai bogată, asemănătoare unui balsam reparator, cu efect de hidratare intensă și regenerare. Conține peste 95% ingrediente de origine naturală și a fost testată dermatologic.

Serul concentrat cu efect de lifting conține peste 98% ingrediente de origine naturală și promite să aducă o îmbunătățire considerabilă fermității pielii, reducând totodată aspectul ridurilor. Flaconul cu pompă păstrează intacte proprietățile ingredientelor conținute, iar consistența fluidă și hidratantă îl face potrivit pentru aplicare matinală, după crema hidratantă, dar înainte de crema cu SPF. Fluidul iluminator cu efect de remodelare, textură irizată și efect revigorant instant este potrivit tuturor tipurilor de ten și deși recomandarea celor de la Yves Rocher este de a aplica produsul doar dimineața, nu văd niciun impediment în a-l folosi inclusiv seara, pe post de tratament iluminator.

Ultimul produs al gamei Lifting Vegetal este crema cu efect de lifting pentru zona ochilor, ce poate fi inclusă atât în rutina de dimineață cât și în cea de seară pentru un plus de luminozitate și suplețe. Și acum, recomandarea experților Yves Rocher și nu numai este de a aplica orice cremă, tratament sau ser cu ajutorul unei role din jad pentru o mai bună penetrare a produsului în piele și pentru un masaj cu multiple beneficii asupra tenului. 



Toate produsele Yves Rocher au fost anterior testate dermaologic, sunt produse vegane ce conțin o concentrație foarte mare de ingrediente de origina naturală și ale căror ambalaje sunt întotdeauna reciclabile.

Ne reauzim cât de curând cu impresii personale și recomandări pentru gama Lifting Vegetal.

Comentarii