Supliment pentru par sanatos de la Kristen Hair

Nu cred că există femeie care să nu se fi confruntat cel puțin o dată în decursul vieții cu problema căderii părului, a fragilității unghiilor și a pielii uscate sau terne. Cauzele sunt multiple, deseori sunt în strânsă legătură cu alimentația săracă în fibre și vitamine, programul haotic, stresul sau la fel de bine putem vorbi și de cauze genetice sau , și mai grav, de probleme serioase de sănătate. Tocmai de aceea, înainte de orice tratament local aplicat sau supliment alimentar administrat este recomandată și consultarea unui medic specialist, în special dacă problema persistă sau se agravează.

Experiența anilor trecuți, de-a lungul cărora am testat numeroase șampoane, tratament, măști și suplimente alimentare, m-a învățat că nu există un produs „minune” care să stopeze sau să amelioreze drastic problema părului fragil, ci este mai degrabă o chestiune legată de alimentație, un șampon și o mască care simți și observi că ți se potrivesc și un supliment, care trebuie neapărat să conțină biotină, un complex de vitamine din categoria B-urilor, precum și vitaminele A și E. Efectul benefic al acestora asupra sănătății generale a părului, pielii și unghiilor este recunoscut și dovedit științific.



De ce este suplimentul pentru păr de la Kristen Hair diferit?

Pe lângă formula de bază întâlnită în cazul majorității suplimentelor de genul (vitamina A. vitamina C, vitamina D, vitaina E, complex de B-uri, biotina, acid folic, fier si zinc), vitamina Kristen Hair conține și:
  • L-Cisteina cu rol în menținrea structurii firului de păr;
  • MSM (metilsulfonilmetan) - susține producția de cheratină, proteină ce face parte din structura pielii, a unghiilor și a părului;
  • L-Metionina - favorizează sinteza de colagen;
  • Extractul de bambus - hrănește în profunzime și întărește firul de păr fragil;
  • Meiul auriu - un superaliment ce susține sănătătea pielii, a unghiilor și a părului;
  • BioPerina - ingredientul „vedetă” al acestui supliment, ce îmbunătățește gradul de absorbție al suplimentelor, vitaminelor și alimentelor.

Rezultate obținute

Vă pot mărtusrisi faptul că am încercat destul de multe suplimente alimentare pentru păr, la unele nu am observat nici o diferență, iar la restul nu au fost suficient de vizibile cât să continui administrarea. În prezent, folosesc o gamă întreagă de produse de îngrijire pe bază de ulei de argan, care se pare că îmi priesc de minune, aplic ocazional, poate de maxim 3 ori pe săptămână, o soluție cu concentrație de 2% minoxidil și zilnic, fără excepție, încă îmi iau cele 2 pastile (una dimineața, una seara) de la Kristen Hair.

Ce am observat:
  • după mai bine de 30 de zile de administrare am observat o îmbunătățire considerabilă a aspectului general al părului;
  • reduce inclusiv căderea acestuia și ajută la regenerarea unor fire noi (acel pufuleț, pe care l-am observat cel mai bine în zona tâmplelor);
  • am observat o diferență notabilă și în cazul genelor și al sprâncenelor, acestea fiind mult mai rezistente;
  • părul chiar devine mai strălucitor și mai puternic;
  • fiindcă țelul meu nu este un păr mai lung, ci unul mai sănătos, nu am urmărit dacă într-adevăr rata de creștere a acestuia a fost intensificată;
  • nu conțin zahăr.


Sunt convinsă că diferența în cazul vitaminei Kristen Hair  este dată, exact precum se și susține, de acea BioPerină. În aceeașă măsură, administrarea conștiincioasă și responsabilă, fără pauze, susține rezultatele obținute. Din punctul meu de vedere, adevăratele rezultate sunt observabile după minim 3 luni, motiv pentru care voi continua cu suplimentul Kristen Hair și de ce nu, voi reveni cu un update ulterior.
*De reținut ar fi faptul că cei de la Kristen Hair au și o politică „client-friendly” de returnare a banilor în cazul în care rezultatele obținute după o cură de 3 sau 6 luni nu sunt cele scontate. Mai multe detalii găsiți pe site.

Voi ce suplimente pentru păr, piele și unghii ați luat până acum?

Comentarii