ACM Novophane - tratament contra căderii părului

Știați că, potrivit studiilor de specialitate, este perfect normal să pierdem zilnic între 50 și 100 de fire de păr, în special în timpul dușului, al perierii și uscării acestuia? Cât despe căderea excesivă a părului, aceasta poate fi determinată de factori ereditari sau de mediu, vârstă, o îngrijire necorespunzătoare sau, cel mai adesea, poate fi simptomul asociat unor carențe ale organismului nostru sau rezultat al diferitelor afecțiuni. Mai mult decât atât, piela și unghiile pot fi și ele afectate în egală măsură, printre simptome numărându-se: fragilitate, uscăciune accentuată, afecțiuni dermatologice ale pielii, pete albe pe unghii, etc. Desigur că obținerea unui diagnostic precis este posibilă doar pe baza unui consult de specialitate și în urma efectuării unui set de analize indicate de medic.
 
 
Gama NOVOPHANE de la ACM vizează toate problemele părului șo ale unghiilor mai sus enumerate și cuprinde o gamă dedicată acestora: șampoane dedicate diferitelor nevoi (anti-mătreață, energizant, ultra-nutritiv, sebo-regulator) , supliment alimentar, loțiune împotriva căderii părului și o cremă pentru unghii casante. În cadrul campaniei de testare @BUZZSTORE, am avut ocazia de a încerca atât șamponul energizamt, cât și suplimentul alimentar, ambele din gama Novophane. Impresiile mele după mai bine de 2 săptămâni de utilizare / administrare le veți regăsi mai jos, cu mențiunea că rezultatele vizibile și concrete în cazul unor astfel de tratament se observă după cel puțin 3 luni de răbdare și contanță în folosire!

Șamponul energizant Novophane este recomandat pe post de îngrijire complementară în tratamentul împotriva căderii părului, sau poate fi alternat cu un alt șampon de îngrijire. Este formulat cu biotină și vitaminele B5, B6, B3 (denumită și vitamina PP), C și E, curăță delicat, nu agresează scalpul, conferă volum, are un parfum hipoalergenic și promite stimularea creșterii firului de păr și sporirea rezistenței acestuia (cel mai probabil ca efect pe termen lung).
 
Impresii personale:
 
-  curăță foarte bine părul, nu irită scalpul și chiar conferă volum;
-  eu am preferat să îl alternez cu un șampon destinat scalpului sensibil, al unui alt brand și s-au înțeles foarte bine;
-  dacă nu aplici ulterior și un balsam, o mască hidratantă sau un ulei de îngrijire, are totuși tendința de a electriza firul de păr;
-  principalul agent de curățare din formulă este lauret-sulfat de sodiu (SLES), mai blând și mai puțin iritant decât SLS (prezent în majoritatea șampoanelor din comerț);
- în materie de efecte, este mult prea devreme să mă pronunț în privința contribuției sale la stimularea creșterii firlui de păr și la îmbunătățirea rezistenței acestuia.
 
 
Suplimentul alimentar Novophane este un tratament destinat părului degradat, slăbit, fragil și unghiilor casante sau îngroșate, sub formă de capsule vegetale, administrate de 2 ori pe zi. Conține un complex optim de aminoacizi, 7 vitamine, minerale și extract apos din părți aeriene de Coada-calului, fiecare având rolul său bine definit în îmbunătățirea și menținerea sănătății firului de păr și al unghiilor.

Este bine de știut că tratamentele sub formă de supliment alimentar necesită răbdare și administrate pe o perioadă de minim 3 luni pentru rezultate concrete.  După doar 3 săptămână de tratament zilnic încă nu pot vorbi de eficiență sau o părere finală în privința acestui produs. Ceea ce vă pot spune acum este că am observat într-adevăr un număr mai redus de fire de păr căzute după baie / pieptănare (sper să nu fie vorba de placebo) și că intenționez să continui tratamentul și chiar să cer părerea unui dermatolog.
 

 
Tu ce produse / suplimente alimentare recomanzi sau ai testat?
Ai încercat până acum produsele ACM din gama Novophane?

Comentarii

Trimiteți un comentariu