Gene mai lungi si mai puternice cu produsele Belletone

 
Moda genelor lungi și dese este atât de în vogă la momentul actual, încât din ce în ce mai multe femei apelează la gene false sau aplicarea de gene fir cu fir. Din nefericire, aceste metode de înfrumusețare vin la pachet și o serie de riscuri, pe care de cele multe ori ni le asumăm fără a le lua în prealabil la cunoștință. La polul opus, cu rezultate pe termen lung, dar obținute cu multă răbdare și contanță în utilizare se află produsele pe bază de uleiuri vegetale, în special cel de ricin, considerat cel mai popular și eficient ulei în materie de creștere și regenerare a firului de păr.

Întrucât întodeauna optez pentru variantele mai sigure, de mai bine de 1 lună utilizez zilnic, mai exact seara, serul pentru gene de la Belletone, alături de șamponul din aceeași gamă. Întrucât faza de creștere a unei gene durează până la 45 de zile, rezultatele aplicării constante a serului se întrevâd mai bine în materie de volum și mai modest pe lungime, momentan. 



Cum folosesc șamponul și serul pentru gene Belletone? 
 
Pasul 1: Dacă este cazul, îndepărtez mascara și machiajul ochilor cu ajutorul apei micelare.
 
Pasul 2: Dacă în ziua respectivă nu am folosit makeup, trec direct la pasul 2 și elimin orice urmă de impurități folosind spuma pentru gene Belletone. Deși probabil veți spune că acest pas se poate realiza cu ajutorul oricărui produs dedicat și curățării tenului, ideea de a avea o rutină dedicată exclusiv îngrijirii genelor mă încântă foarte tare și îmi prelungește momentele și așa destul de modeste, de răsfăț. Conține agenți de curățare blânzi, aloe, vitamina B5 și glicerină pentru hidratare, tripeptide pentru regenerare. Mod de folosire: Agit bine flaconul. Aplic o cantitate moderată pe ambele pleoape inferioare, închid ochii și cu ajutorul periei speciale incluse în pachet masez delicat, după care clătesc cu apă călduță.
 
Pasul 3: Aplic câte o picătură de ser pentru gene Belltone pe ambele pleoape superioare, în apropiere de linia genelor, apoi masez delicat inclusiv pe linia genelor inferioare. Acest elixir dedicat îngrijirii și stimulării creșterii firului de păr conține ulei de ricin și tripeptide pentru regenerare, ulei de avocado, ulei de floarea-soarelui, vitamina E și vitamina B5 pentru hidratarea și întreținerea sănătății firului.
 
Pont: întrucât ingredientele serului sunt benefice oricărui tip de fir de păr, îl folosesc ocazional și pentru sprâncene. Nu uitați că secretul rezultatelor vizibile și pe termen lung este răbdarea!
 

Tu cum îți răsfeți genele?

Comentarii

Trimiteți un comentariu