Comori cosmetice: 2 produse de la Balea DM

Mergând pe principiul 'ieftin și bun', am descoperit recent la DM două produse de îngrijire din gama proprie a magazinului, care merită atenția noastră nu numai datorită prețului mai mult decât rezonabil, cât mai ales pentru ceea ce au de oferit în materie de ingrediente și efecte.
 
 
Laptele de corp Hydro Serum de la Balea este printre puținele produse de îngrijire a corpului care, imediat după aplicare, calmează și conferă o senzație foarte plăcută de confort și piele suplă. Conține acid hialuronic și câteva ingrediente cu rol emolient și hrănitor. Ambalajul și parfumul acestui lapte de corp se încadrează foarte bine în categoria 'clasic, dar încă pe val' și este recomandat pentru cei cu piele normală / uscată. Ceea ce m-a a convins să testez laptele de corp de la Balea a fost cu siguranță prețul (7 lei, la promoție), cantitatea generoasă (200ml)  și faptul că are menționat acidul hialuronic în prima jumătate a listei de ingrediente.

Pont: formula este oarecum insuficient hidratantă pentru pielea foarte uscată. O folosesc cu preponderență pe partea superioară a corpului. Pe picioare aplic o cremă mult mai hidratantă. 
 

Tot de la Balea, am cumpărat la doar la câteva zile distanță de prima achiziție șamponul Ultra Sensitive. Este formulat special pentru scalpul sensibil și iritat, fără parfum și SLS. Conține, în schimb, agenți de curățare blânzi, glicerină, panthenol și niacinamide. Ce vă pot spune este că am simțit o diferență notabilă în intensitatea și frecvența pruritului, de care nu am reușit să scap nici cu faimosul Neutrogena T GEL, dar și în manevrabilitatea și suplețea părului. Toate acestea pentru doar 8 Lei. Din punctul meu de vedere, șamponul Balea Ultra Sensitive este, cu adevărat, un produs subapreciat, pe care îl voi recumpăra până mă voi plictisi de el.
 
Pont: poate fi alternat cu un alt șampon, tip tratament. Eu, de exemplu, îl folosesc alternativ celui de la Neutrogena. 
 
 
De fiecare a dată când voi avea ocazia, am să vă povestesc într-un scurt articol despre astfel de 'comori cosmetice'  nedescoperite.

Sunt curioasă dacă și tu ai un produs de genul acesta, ieftin, dar surprinzător de bun și eficient.

Comentarii

  1. Articolul tău despre produsele Balea este foarte interesant și informativ. Pare că ai găsit niște adevărate comori cosmetice la DM. Laptele de corp Hydro Serum cu acid hialuronic și șamponul Ultra Sensitive cu ingrediente blânde par a fi alegeri excelente pentru îngrijirea pielii și a părului, mai ales la prețurile lor accesibile. Personal, iubesc să folosesc cosmeticele cu CBD și să experimentez cu diferite produse de îngrijire a pielii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu