Ingrijirea completa a parului fragil cu produse Yves Rocher

Stresul cotidian, anumite produse sau instrumente de styling (ondulator, placă de păr etc.), alimentația nesănătoasă, carențele de vitamine si minerale, tulburările endocrine și chiar administrarea unor medicamente, toate alcătuiesc o listă a principalelor cauze ce determină fragilizarea și căderea peste măsură a părului, afectând femeile și bărbații, deopotrivă. 
 
Este important să știți că o cădere naturală, normală a părului presupune pierderea a undeva între 50 și 100 de fire de păr pe zi. Tot ceea ce depășește acest interval firesc într-un mod îngrijorător se recomandă a fi verificat, diagnosticat și tratat de catre un medic specialist.
 
Alegerea produselor de îngrijire a părului fragil este mai degrabă o chestiune de așteptări, preferințe personale, buget și ingrediente. Pe pagina oficială Yves Rocher, la secțiunea dedicată îngrijirii părului, am descoperit că cele mai apreciate și recomandate produse de către consumatori sunt: șamponul și balsamul fortifiant împotriva căderii părului și tratamentul intensiv anti-cădere, sub formă de fiole.
 

Șamponul fortifiant împotriva căderii părului nu conține siliconi, peste 98% dintre ingrediente sunt de origine naturală, iar formula sa are la bază panthenol, extract de Lupin alb și Agave. Curăță delicat, fără a afecta volumul natural al părului, conferă suplețe și străclucire, în timp ce promite întărirea firului de păr și un scalp mai sănătos, în cazul utilizării constante și pe termen lung.

Balsamul fortifiant împotriva căderii părului este un pas obligatoriu în rutina de îngrijire a părului degradat, fin, uscat, electrizat. Descurcă părul cu blândețe, îi conferă rezistență și contribuie la reducerea firelor pierdute ca urmare a perierii și aranjării. La fel ca și în cazul șamponului, conține extract de Lupin Alb și Agave, iar ingredientele de origine naturală sunt în porporție de de peste 98%.

Cura intensivă anti-căderea părului conține 4 fiole, a câte 15 ml fiecare, pentru 1 lună de tratament. Spre deosebire de șampon și balsam, extractul de Lupin alb și cel de Agave sunt în topul listei de ingrediente. Fiecare fiolă este gradată, pentru a permite dozarea potrivită la fiecare aplicare. Se pare că o utilizare constantă și repetarea tratamenului de cel puțin 3 ori pe an, promite înmulțirea firelor de păr în faza de creștere, stimuleaza creșterea acestora și încetinește căderea.
 
Mod de folosire tratament intensiv: fiecare fiolă este suficientă pentru 4 utilizări, iar recomandarea este de aplicare pe scalpul curat și uscat, o dată la 2 zile.


* Atât flaconul șamponului și al balsamului, cât și fiolele sunt realizate 100% din plastic reciclat.
* Formulele produselor sunt ușor biodegradabile.
 

Care este secretul tău pentru un păr puternic?


Comentarii