Nou - Paula's Choice Lip Booster


Dintre toate anotimpurile anului, pielea delicată a buzelor suferă cel mai tare toamna și iarna, datorită temperaturilor scăzute și a aerului uscat din încăperile încălzite, deopotrivă. Mai nou, inclusiv purtarea pentru lungi perioade de timp a măștii de protecție contribuie la uscarea excesivă a pielii buzelor. Astfel, ne putem alege cu buze crăpate și chiar răni dureroase, în lipsa unei îngrijiri corespunzătoare.

Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster de la Paula's Choice nu este doar un simplu balsam de buze. Conține un mix foarte benefic de ingrediente cu rol hidratant, de protecție a bariei naturale a pielii, minimizare vizibilă a liniilor fine, conferind totodată și un volum vizibil buzelor: acid hialuronic, peptide, squalane, unt de shea, unt de cacao și unt de soia

Așteptări, păreri și efecte:

- previne deshidratarea pielii și o repară;
- efectul reconfortant și hidratant este imediat și de lungă durată;
- are textura plăcută și mătăsoasă a unui serum;
- aplicatorul din metal mi se pare mult mai igienic decât cel obișnuit de plastic. Nu permite acumularea de produs la suprfață și formarea acelei cruste total neigienice. De regulă, folosesc un șervețel uscat și curat pentru a curăța aplicatorul.
- nu lasă peliculă lipicioasă și este foarte rezistent;
- arată foarte, foarte bine pe buze, conferind volum și aspectul mult-dorit de buze mai pline și ferme;
- după doar câteva zile de aplicare constantă (la nevoie) am observat o îmbunătățire vizibilă a aspectului general al pielii buzelor, care a devenit mai fină;
- mai nou, nu plec de acasă fără el, fiind foarte util și pentru a preveni uscarea excesivă a buzelor cauzată de purtarea măștii de protecție. 


 
Mod de folosire: se recomandă aplicarea pe timpd e zi, la nevoie, dar și înainte de somnul de frumusețe.
 
Ingrediente: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil (emollient), Diisostearyl Malate (emollient), Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer (emollient polymer/texture enhancer), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter (emollient), Dipentaerythrityl Tetrabehenate/Polyhydroxystearate (hydration/slip agent), Polyamide-8 (emollient/film-forming agent), Polyglyceryl-3 Beeswax (emulsifier), Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate (emollient/texture enhancer), Ethylhexyl Palmitate (emollient solvent), Triisostearin (skin-conditioning texture enhancer), Squalane (emollient antioxidant), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (emollient antioxidant), Cetearyl Ethylhexanoate (emollient), Dipalmitoyl Hydroxyproline (hydration), Aqua (hydration), Arginine/Lysine Polypeptide (skin-restoring/hydration), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Unsaponifiables (skin-replenishing), Tocopherol (vitamin E/antioxidant), Tribehenin (hydration), Palmitic Acid (skin-replenishing), Hydroxystearic Acid (emollient), Sorbitan Isostearate (emulsifier), Trihydroxystearin (hydration), Glycine Soja (Soybean) Oil (non-fragrant antioxidant plant oil), Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate (antioxidant), Portulaca Pilosa Extract (antioxidant), Sodium Hyaluronate (skin-replenishing/hydration), Lactic Acid (hydration), Sucrose Cocoate (emulsifier), Palmitoyl Tripeptide-1 (skin-restoring), Palmitoyl Tripeptide-38 (skin-restoring), Glucomannan (hydration), Sorbic Acid (preservative). 
 
Mi-au fost suficiente doar câteva zile pentru a concluziona în mod definitiv faptul că Lip Booster-ul de la Paula's Choice este cel mai bun produs de îngrijire a buzelor pe care l-am încercat până acum. Din punctul meu de vedere, poate fi considerat lejer un produs 2 în 1: îngrijește perfect, în timp ce conferă un luciu deosebit și volum natural.

Comentarii