Review: Balsamul de buze Apidermaliv

 Bine ați venit sau revenit pe blog!

Acum că iarna și-a intrat cu adevărat în drepturi, am considerat că acesta este momentul oportun să vă povestesc mai mult despre aliatul meu împotriva buzelor uscate și crăpate. Sunt sigură că pentru cei ce mă urmăresc pe Facebook și Instagram nu este o noutate faptul că iubesc balsamul de buze Apidermaliv de la Complex Apicol Veceslav Harnaj. 

Cu o tradiție de 50 de ani, transmisă din generație în generație, și o poveste începută de un profesor pasionat de natură și dornic să împartă și cu ceilalți beneficiile produselor apicole, Complexul Apicol Veceslav Harnaj ne asigură că toată gama lor de apicosmetice conține doar ingrediente de origine naturală, sunt produse pe meleagurile noastre și nu sunt testate pe animale. Pe lângă apicosmetice, pe site-ul lor găsiți și suplimente alimentare, miere, vin, oțet și utilaje apicole. Îi puteți găsi și pe Facebook.


Descrierea oficială a produsului:

Apidermaliv balsam de buze, este un balsam hrănitor cu lăptișor de matcă, ulei de măsline și miere ce repară și răsfață chiar și cele mai uscate și deshidratate buze. 
Combinația de 100% ingrediente de origine naturală precum: ceară naturală de albine, lăptișorul de matcă, uleiul de măsline și uleiul esențial de portocale catifelează și tratează buzele. Mierea păstreaza buzele hidratate o lungă perioadă, lăptișorul de matcă acționează antirid, în timp ce uleiul esențial de portocale lasă o aromă plăcută , balsamul fiind un real rasfăț regal calmant și hrănitor pentru pielea sensibilă a buzelor.

Ingrediente:

Olive oil, honey, beeswax, citrus aurantium dulcis flower oil, royal jelly


Experiența mea cu balsamul de buze Apidermaliv:

- este un balsam cu formulă simplă, dar eficientă;
- îl aplic ori de câte ori simt nevoie de hidratare, în special înainte de a ieși afară la plimbare sau când știu că urmează să petrec mai multe ore în frig;
- are o textură ca de unguent, dar odată aplicat se aseamănă cu o cremă lejeră, non-grasă
- conferă buzelor o strălucire discretă și nu este deloc lipicios;
- are o aromă foarte plăcută de portocale și este dulce. Mă abțin cu greu să nu îl „mănânc” de pe buze.
- după aplicare buzele rămân catifelate timp îndelungat;
- repară buzele crăpate și previne uscarea lor. Vreme îndelungată m-am confruntat cu această problemă, având mereu tendința de a îmi mușca buzele. Un obicei dureros și inestetic. Balsamul de buze Apidermaliv m-a ajutat foarte mult în acest sens;
- îl folosesc mereu ca bază, înainte de aplicarea rujului, în special a celui lichid mat;
- vine ambalat într-un tub alb, simplu, de plastic și opac;
- tubul conține 10ml de produs și este foarte spornic;
- nu conține coloranți sau conservanți și nu este testat pe animale.

Unde putem găsi balsamul de buze Apidermaliv?

L-am văzut în multe plafare, la Farmacia Tei și Bebe Tei și chiar si pe Emag. Îl găsiți, desigur, și pe site-ul oficial al Complexului Apicol Veceslav Harnaj, cu 30% reducere, la 5.24 lei.

Dacă îl voi cumpăra și pe viitor? Da! Este un balsam foarte bun, la un preț mai mult decât rezonabil.

Comentarii