Protectia solara de la Isispharma - parerea mea si recomandari



O perioadă considerabilă de timp, undeva până la vârsta de 23 de ani, am avut o părere total greșită, preconcepută, despre importanța protecției solare. Eram ferm convinsă că am nevoie de ea doar când merg la plajă și că este suficientă o singură aplicare înainte de expunerea la soare pentru a fi complet protejată. Am învățat ulterior că unul dintre principalii responsabili pentru îmbătrânirea pielii, pete pigmentare și riduri este tocmai soarele. Am înțeles și că cea mai eficientă metodă de a preveni toate aceste probleme sau de a împiedica agravarea lor în timp este aplicarea zilnică și reaplicarea în caz de nevoie, indiferent de anotimp, a unui produs cu protecție solară.

La momentul actual, sunt extrem de mulțumită și plăcut surprinsă de două produse cu SPF de la ISISPHARMA: crema pentru ten acneic cu SPF 30 Uveblock Clean Derm și crema, tot cu SPF 30, pentru conturul ochilor Light Eyes.


 Ingrediente:

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate (protecție solară), Titanium Dioxide (protecție solară), Ethylhexyl Salicylate (protecție solară), Dicaprylyl Carbonate, Butyl Methoxydibenzoylmethane (protecție solară), Potassium Cetyl Phosphate, Methyl Ether Dimethyl Silane, Ammonium Starch Octenylsuccinate, Caprylyl Glycol, Alumina, Paraffinum Liquidum, Butyl Avocadate, Stearic Acid, Polyhydroxystearic Acid, Caprylhydroxamic Acid, Aluminium Stearate, Tetrasodim EDTA, Tocopheryl Acetate, T-Butyl Alcohol, Silica, BHT, Tocopherol.

Părerea mea și recomandări:

Uveblock Clean Derm este printre putinele creme cu protecție solară ridicată care chiar bifează cerințele unui ten mixt/gras. Mai exact:
  • deși are consistență cremoasă se absoarbe foarte repede în piele, fără a lăsa urme albe;
  • matifiază, fără a usca tenul, pe tot parcursul zilei (eu am tenul mixt și nu am observat nici urmă de luciu inestetic pe ten la sfârșitul zilei);
  • asigură o bază perfectă pentru aplicarea machiajului;
  • nu am observat nicio reacție nedorită sau vreo iritație a tenului în aceste 4 săptămâni de aplicare aproape zilnică;
  • nu conține parfum și este hipoalergenic.
  • dacă intenționață să mergeți la plajă, nu uitați să aplicați crema cu protecție cu 15 minute înainte de expunerea la soare și obligatoriu să reaplicați pe parcursul zilei;
  • are un preț foarte bun pentru ceea ce oferă și este și spornică. Am găsit-o la Farmacia Tei cu 45 de lei.

Ingrediente:

Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate (protecție solară),  C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (protecție solară), Cyclopentasiloxane, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Trygliceride, Titanium Dioxide (protecție solară), Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (protecție solară), Potassium Cetyl Phosphate, Cetyl Alcohol, Dimethiconol, Silica, Decyl Glucoside, Dimethicone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Chlorphenesin, Thioctamidoethyl Dimethylamine, Phenoxyethanol, O-Cymen-5-OL, Alcohol, Polyacrylate-13, Cetrimonium Chloride, Sodium Citrate, Propylene Glycol, Polyisobutene, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Methylisothiazolinone, BHT, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Tocopherol.

Părerea mea și recomandări:
  • are textură o lichidă, foarte ușoară, fapt ce permite o absorbție aproape imediată în piele;
  • catifelează și hidratează în același timp;
  • nu irită pielea delicată din jurul ochilor;
  • nu conține parfum;
  • deși am avut din totdeauna probleme cu pielea de sub ochi și din colțuri, care adeseori mă ustură sau se îmroșește de la anumite produse cu sau fără SPF, cu crema Light Eyes de la Isispharma mă înteleg foarte, foarte bine. Aș spune chiar că imediat după aplicare simt o senzație ușoară de răcorire și calmare.

Unde putem găsi produsele Isispharma?
Le-am văzut atât în farmacii, cât și online. Cel mai bune prețuri le-am identificat, cum altfel, pe site-ul Farmaciei Tei.

Concluzii

Dacă sunteți în căutarea unui produs cu protecție solară potrivit pentru tenul acneic, care să mențină tenul mat, să nu lase urme albe și nici să nu provoace iritații sau erupții, atunci merită să acordați o șansă cremei Uveblock Clean Derm. Cât despre crema Light Eyes pentru conturul ochilor, nu uitați că pe lângă ridurile frunții și aspectul îmbătrânit al pielii gâtului, mai este și pielea din jurul ochilor și mai ales faimoasa „labă a gâștei” care trădează vârsta sau o îngrijire necorespunzătoare. Concluzia principală este că protecția solară este ultra-necesară dacă vă doriți să evitați îmbătrânirea prematură a pielii și apariția ridurilor.


Comentarii

  1. Fiica mea(make-up artist) este cea care îmi dă tot felul de sfaturi și observ că subscrie , clar părerilor DVS și mă bucur că am confirmarea că nu-i de joaca cu protecția solară. Am o cunoștință ce a neglijat-o și , după repetate expuneri neprotejate s-a ales cu pete pigmentare pe toată fața și după extrem de multe tratamente ,s-au mai diminuat , însă, încă persista pe frunte .
    Va mulțumim că ne împărtășiti experiențele personale cu produsele folosite.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am avut ocazia sa încerc nimic de la ei... Par niște produse foarte bune și am auzit doar de bine despre ele... Mersi pentru recomandare și să le folosești cu placere

    RăspundețiȘtergere
  3. Îți mulțumim pentru articol și te invităm să mai încerci și alte produse din portofoliul nostru!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu